اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

توئیت کنعانی خطاب به صهیونیست‌ها: به هرگونه تجاوز، پاسخ فوری و شدید خواهیم داد

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به رجزخوانی‌های نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی در سازمان ملل تصریح کرد: ایران ثابت کرده است در صورت هرگونه تجاوزی، در دادن پاسخ هولناک درنگ نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) دوم مهر ماه در توئیتی به اظهارات بی پایه و اساس «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک واکنش نشان داد.

 

وی در این توئیت نوشت: نخست وزیر رژیم تروریستی شماره یک جهان، به تقلید از سلف شکست خورده خود، از تریبون مجمع عمومی سازمان ملل برای نفرت پراکنی و تهدید ملت ایران سوء استفاده کرد. این شیوه عمل مرسوم آن‌ها برای تهدید جهان و اخاذی است.

 

کنعانی خاطرنشان کرد: ایران ثابت کرده است که در صورت هرگونه تجاوزی، در دادن پاسخی هولناک درنگ نخواهد کرد.

 

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز پنجشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد و گفت: «تهدید اتمی» علیه تل‌آویو وجود دارد.

 

لاپید افزود: «ایران است که این ارکستر نفرت علیه ما به راه انداخته است. آن‌ها پرچم اسرائیل و آمریکا را به آتش می‌کشند. تنها یک کشور عضو سازمان ملل وجود دارد که به طور علنی می گوید قصد نابودی عضو دیگری را دارد. ایران بارها و بارها اعلام کرده خواستار نابودی کامل اسرائیل است و این ساختمان ساکت است. از چه می‌ترسید؟»

 

وی همچنین عنوان کرد: «اگر رژیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، از آن استفاده خواهد کرد. تنها راه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی قرار دادن تهدید نظامی معتبر روی میز است. و بعد از آن درباره توافقی طولانی‌تر و محکم‌تر با آن‌ها مذاکره شود»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار