انتشار نتایج تحقیق سناتورهای آمریکایی درباره «دخالت روسیه در انتخابات 2016»-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

انتشار نتایج تحقیق سناتورهای آمریکایی درباره «دخالت روسیه در انتخابات 2016»

رئیس جمهوری‌خواه کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا و عضو ارشد دموکرات این کمیته، نتیجه دو تحقیق کارشناسان خصوصی درباره دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ را منتشر کردند؛ تحقیق‌هایی که در آن بار دیگر به مسکو اتهام‌زنی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 18
کد خبر: ۱۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ به رغم انکارهای روسیه درباره اتهام دخالت این کشور در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ و تبانی ادعایی کارزار «دونالد ترامپ» با مسکو، کمیته امور اطلاعاتی سنای آمریکا نتیجه دو تحقیق در این باره را منتشر کرد که در آن بار دیگر روسیه به دخالت در انتخابات ۲۰۱۶ متهم شده است.


بنا بر نوشته «رویترز»، انتشار نتیجه دو تحقیق توسط کارشناسان خصوصی درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا توسط رئیس و عضو ارشد کمیته امور اطلاعاتی سنای آمریکا نشان می‌دهد که «دخالت روسیه در شبکه‌های اجتماعی در دوران انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، بیشتر از آنچه که قبلا تصور می‌شد، گستردگی داشت».


یکی از این دو تحقیق توسط شرکت «نیو نالج» (New Knowledge) مستقر در تگزاس انجام شد و دیگری نتیجه همکاری مشترک دانشگاه آکسفورد با شرکت «گرافیکا» (Graphika) است.


بر اساس نتیجه این دو تحقیق، ادعا شده که روسیه ضمن تلاش گسترده در شبکه‌های اجتماعی به منظور ارائه و انتشار اطلاعات غلط بین رای دهندگان آمریکایی، حتی برای تفرقه انداختن بین مردم آمریکا با توسل به نژاد و ایدئولوژی‌های افراطی تلاش کرد. در بخشی از این تحقیقات ادعا شده که «آژانس تحقیقات اینترنت» دولت روسیه که در سن پترزبورگ مستقر است، برای «دستکاری در سیاست آمریکا» تلاش کرد.


قانونگذاران کنگره آمریکا درباره نتایج این دو تحقیق گفتند که تحقیقات مذکور ضمن تایید یافته‌های پیشین سازمان‌های اطلاعاتی این کشور درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶، جزئیات بیشتری درباره فعالیت‌های چند ساله مسکو در این باره ارائه می‌کنند. به ادعای برخی سناتورها و کارشناسان این دو تحقیق، اقدامات روسیه هنوز هم ادامه دارد.


در بخشی از این دو تحقیق، ادعا شده که یک «ترول» روسی در شبکه‌های اجتماعی و فضای سایبری برای تشویق «جنبش‌های جدایی طلبانه» در کالیفرنیا و تگزاس تلاش‌هایی انجام داد.


سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پیش از این در ژانویه سال ۲۰۱۷، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را به مدیریت «یک کارزار پیچیده اعمال نفوذ» در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا از طریق حملات سایبری به منظور حمایت از «دونالد ترامپ» متهم کرده بودند. مقام‌های روسیه بارها اتهام‌های مقام‌های آمریکایی درباره دخالت مسکو در انتخابان ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا را بی اساس خوانده‌اند.


موضوع دخالت روسیه در انتخابات و تبانی ادعایی کارزار ترامپ با مسکو، به مساله‌ای جنجالی در آمریکا تبدیل شده و به همین منظور «رابرت مولر» رئیس پیشین اف‌بی‌آی به عنوان بازپرس ویژه تحقیقات در این باره تعیین شده است و تحقیقات او همچنان ادامه دارد.


ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار