قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

حاجی‌علی اکبری: ملت ایران هیچگاه از ضربه زدن به دشمنان خود غافل نبوده است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اجتماع بزرگ امت رسول‌الله (ص) با بیان اینکه امروز میدان انقلاب تهران میدان رویارویی با دشمنان پلید ملت ایران است گفت: ملت ایران هیچگاه از ضربه زدن به دشمنان خود غافل نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 25
کد خبر: ۱۵۲۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص) که بعدازظهر امروز (یکشنبه سوم مهر) در میدان انقلاب تهران در اعتراض به اغتشاشات اخیر برگزار شد، گفت: امروز میدان انقلاب اسلامی تهران، میدان جدیدی برای رویارویی سرنوشت‌ساز ملت عظیم و وفادار در برابر استکبار جهانی و کفر و ظلم است.

وی افزود: امروز میدان انقلاب تهران، میدان رویارویی با دشمنان پلید ملت و انقلاب اسلامی است و دشمن دارد پی در پی از ملت ایران سیلی می‌خورد. ملت ایران هیچگاه از ضربه زدن به دشمنان خود غافل نبوده است.

حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: تمام کینه‌ای که اغتشاش‌گران ناجوانمرد از ملت قهرمان ایران داشتند، یک جا بر سر شهدای امنیت روزهای اخیر آوردند. برخی از خبرهای این اغتشاشات را نمی‌توان شنید و تاب آورد؛ اهانت به ساحت قرآن کریم سخت ترین جسارت‌ها و هتک حرمت‌های اغتشاش‌گران بود.

وی ادامه داد: مردم عزیز ما از روز اول صف خود را از جنایتکاران جدا کردند و این اغتشاشات، هیچ ظرفیت مردمی پیدا نکرد. مردم امروز بعد از راهپیمایی باشکوه در نماز جمعه این هفته در سراسر کشور، مجدداً اینجا در میدان انقلاب گرد هم آمدند تا به استکبار جهانی بگویند که خسارت اغتشاشات اخیر در کشور ما، به عهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است و ملت ما به موقع خودش، انتقام تمام این نامردی‌ها را خواهد گرفت.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: امیدواریم با دست قدرت نیروهای نظامی و انتظامی و با تدبیر دستگاه قضایی، اغتشاشگران به اشد مجازات برسند. حساب جوانان و نوجوانانی که از روی احساسات به دام دشمن افتادند، از دشمنان ملت ایران جدا است؛ ما برای این فرزندان خودمان دعا می‌کنیم تا هدایت شوند و آن‌ها را مشمول رأفت اسلامی می‌دانیم.

حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: ما از خواص بی‌بصیرت و بی‌مروت که با پول ملت ایران چهره شدند، ناراحت هستیم؛ این افراد بد امتحان دادند و به آن‌ها توصیه می‌کنیم که توبه کنند.

امام جمعه موقت تهران در پایان گفت: از نیروی حافظ امنیت و فراجا که مظلومانه ایستادند و امنیت کشور را حفظ کردند، تشکر می‌کنیم و امیدواریم خداوند تبارک و تعالی به این عزیزان قوت بدهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار