کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

تجلیل شورای نگهبان از فرماندهی انتظامی برای مقابله با اغتشاشگران

شورای نگهبان با صدور بیانیه‌ای به صورت ویژه از فرماندهی انتظامی برای مقابله با اغتشاشگران تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، شورای نگهبان در جلسه امروز خود ضمن بررسی مصوبات ارسالی، در خصوص اتفاقات اخیر بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

اجتماع سراسری و هوشیارانه امّت رسول الله (صلی الله علیه وآله و سلم) در پی حوادث روزهای اخیر و فرصت‌طلبی‌های کینه‌توزانه استکبار جهانی و عوامل منطقه‌ای و داخلی آن نشان از عظمت و پایداری این ملت رشید دارد.

شورای نگهبان به عنوان حافظ شرع مقدّس اسلام و قانون اساسی لازم می‌داند، از این حضور خودجوش و آگاهانه ملت متدیّن، انقلابی و بصیر ایران اسلامی قدردانی نماید که با درک شرایط حسّاس جهانی و منطقه‌ای و شناخت توطئه‌های دشمنان دیرین اسلام و کشور، برای دفاع از قرآن، نظام اسلامی و احکام نورانی اسلام از جمله حجاب به عنوان یکی از ضروریات دین مبین اسلام با حضور در اجتماع شکوهمند سوم مهر ماه ۱۴۰۱ به تکلیف دینی و ملی خود عمل کردند.

این شورا، تشکر و حمایت از کلیه نیروهای حافظ امنیت به ویژه فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و بسیج مردمی را که با بردباری و فداکاری در تأمین امنیت مردم و کشور کوشیدند و حتی در مقابله با عوامل اغتشاش مظلومانه از جان خود گذشتند، وظیفه خود دانسته و از دستگاه قضایی انتظار دارد با عاملین اصلی و مسببین کشتار و مجروح نمودن مردم بیگناه و مأموران حافظ امنیت و نیز متعرّض به مردم و تخریب‌کنندگان اموال عمومی و خصوصی، قاطعانه برخورد نماید.

همچنین از تلاش‌های نیروهای جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعقیب و تنبیه تروریست‌های دست‌پرورده دشمنان این مرز و بوم قدردانی نموده، از خداوند متعال توفیق بیشتر همگان را در خدمت به جمهوری اسلامی درخواست داریم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار