کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟

قطارهای فوق‌العاده مترو در ساعات اوج ترافیک

قطارهای فوق‌العاده مترو در ساعات اوج ترافیک مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: قطارهای فوق‌العاده به ایستگاه‌ ها در ساعت‌های پیک ترافیک اعزام می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، حامد عباسی نامی مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه درباره تمهیدات اجرا شده در مترو همزمان با بازگشایی مدارس مترو اظهار داشت: با افزایش مسافران مترو، برنامه ریزی حرکت قطارها با پایش دوره‌ای و مستمر آمار میزان مسافر ورودی در خطوط هفت گانه متروی تهران و حومه انجام می‌شود.

وی گفت: قصد داریم تا با استفاده از توان داخلی و مدیریت هزینه ها، بازسازی قطارها و زیرساخت‌های مترو را با جدیت دنبال کنیم و همه تلاش خود را می‌کنیم تا با بازگشایی مراکز آموزشی و افزایش آمار مسافری، بهترین خدمات به مسافران ارائه شود.

عباسی نامی افزود: نظافت، رفع نواقص ایستگاه‌ها، باجه‌ها و دستگاه‌های فروش بلیت، نصب انواع پیام‌های آموزشی در ایستگاه‌های مترو و بهسازی مسیر ورود و خروج ایستگاه‌ها از جمله اقداماتی است که در طرح استقبال از مهر انجام شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه همچنین گفت: برای کاهش سرفاصله حرکت قطارها، نیازمند ناوگان جدید هستیم و نمی‌توان درحال حاضر به صورت جدی سرفاصله حرکت قطارها را تغییر داد، اما تلاش می‌شود در ساعات پیک ترافیک و ازدحام، با اعزام قطارهای فوق العاده، تراکم مسافری، خطوط را کاهش دهیم.

عباسی نامی افزود: به منظور ایمن سازی حرکت قطارها امسال ۱۰ رام قطار از خطوط درون شهری و ۲ دستگاه لوکوموتیو از خط ۵ تاکنون نوسازی شده است و درتلاشیم کار بازسازی ۲ رام قطار دیگر نیز به زودی به اتمام برسد و به چرخ سرویس دهی بازگردد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با بیان اینکه شرکت بهره برداری مترو با شرایط سختی برای تأمین ناوگان و همچنین خرید قطعات، ثابت و متحرک روبرو است، گفت: سوزن‌های ایستگاه شهرری در خط یک با دانش فنی کارکنان عملیات متروی پایتخت نوسازی شد.

نامی گفت: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، دانش آموزان و دانشجویان شهر تهران می‌توانند برای دریافت کارت مترو ثبت نام کنند و با استفاده از این کارت تا یک سال از تخفیف ۵۰درصدی بهره‌مند شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار