کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده

راه‌اندازی خط ویژه اتوبوس از مترو علی‌آباد تا شهرری در ایام نوروز/ ارائه خدمات ویژه در شب‌های قدر

راه‌اندازی خط ویژه اتوبوس از مترو علی‌آباد تا شهرری در ایام نوروز/ ارائه خدمات ویژه در شب‌های قدر مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از راه‌اندازی خط ویژه اتوبوسرانی حدفاصل ایستگاه مترو علی‌آباد تا ایستگاه مترو شهرری از نخستین روز فروردین ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ماه خبر داد و افزود: این اقدام به‌منظور تسهیل تردد مسافران در پی اجرای عملیات بهسازی و بازسازی مسیر جنوبی خط یک مترو تهران انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد قیومی در جریان بازدید از پایانه اتوبوسرانی ایستگاه مترو علی‌آباد و روند خدمت‌رسانی به مسافران در مسیر خط ویژه اتوبوس حدفاصل ایستگاه مترو علی‌آباد تا ایستگاه مترو شهرری گفت: هدف از این اقدام تسهیل تردد مسافران در این مسیر و جبران وقفه ایجادشده در خدمات مترو به دلیل عملیات بهسازی است.

وی با اشاره به این‌که اجرای عملیات بهسازی و بازسازی مسیر جنوبی خط یک مترو تهران موجب توقف خدمت‌رسانی مترو در این محدوده در ایام نوروز شده است افزود: بر همین اساس، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با هدف کاهش مشکلات مسافران، اقدام به راه‌اندازی یک خط ویژه اتوبوسرانی در این مسیر کرده است. خوشبختانه، این خط در حال حاضر با کیفیت و نظمی مطلوب و به‌صورت رایگان به مسافران خدمات ارائه می‌دهد.

وی درباره مشخصات و جزئیات خدمات‌رسانی این خط ویژه ادامه داد: فعالیت این خط ویژه از ساعت ۵:۳۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۳ ادامه دارد. روزانه ۲۵ دستگاه اتوبوس دو کابین در این مسیر خدمت‌رسانی می‌کنند. بااین‌حال، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران این آمادگی را دارد که در صورت افزایش تقاضای مسافران، تعداد اتوبوس‌های فعال را افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران همچنین از برنامه‌ریزی ویژه برای شب‌های قدر خبر داد و افزود: این خط ویژه در شب‌های قدر تا ساعت ۳ بامداد خدمات‌رسانی خواهد داشت تا شهروندان بتوانند بدون دغدغه از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

وی در پایان ضمن تقدیر از همکاری شهروندان در استفاده بهینه از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، از مسافران در این مسیر خواست تا با همکاری مناسب، امکان ارائه خدمات بهتر را برای تمامی شهروندان فراهم کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، عملیات بهسازی خط یک مترو تهران از سال‌های گذشته در دستور کار قرار داشت، اما به دلیل حجم بالای مسافران این خط و ضرورت سرویس‌دهی منظم، امکان اجرای آن فراهم نشده بود. خوشبختانه، در ایام نوروز ۱۴۰۴ با هماهنگی مناسب میان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و شرکت بهره‌برداری مترو، این فرصت ایجاد شد تا عملیات بهسازی خط یک اجرایی شود و درعین‌حال، از طریق راه‌اندازی خط ویژه اتوبوسرانی، خدمت‌رسانی به مسافران بدون وقفه ادامه یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار