زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد

اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران از رایگان شدن حمل و نقل عمومی پایتخت به‌مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) برای بانوان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 09
کد خبر: ۲۹۶۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن هرمزی در آستانه میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) گفت: استفاده از اتوبوس و مترو در پایتخت برای بانوان همزمان با روز بزرگداشت مقام زن و گرامیداشت منزلت مادر (پنج‌شنبه بیستم آذر) برای بانوان رایگان خواهد بود.

هرمزی با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۴۳۴ بانوی شاغل در ۱۲ سازمان و شرکت زیرمجموعه این معاونت فعالیت می‌کنند، گفت: این حضور گسترده، نمونه‌ای موفق از مشارکت فعال بانوان در مدیریت شهری است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، با تبریک ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، از تلاش‌های بانوان همکار در سازمان‌ها و شرکت‌ها و بانوان شاغل در ناوگان تاکسیرانی صمیمانه قدردانی کرد و با تأکید بر استمرار حمایت از مشارکت فعال بانوان در خانواده بزرگ معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، از برگزاری مراسم جشنی به این مناسبت با حضور بانوان شاغل در این معاونت خبر داد.

وی از مدیریت شرکت کنترل کیفیت هوا توسط یک بانو، حضور دو مدیرکل بانو از میان ۳ مدیرکل ستادی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و تصدی ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی این معاونت توسط بانوان خبر داد و گفت: علاوه بر این، حدود هزار بانوی تاکسیران نیز در سطح شهر تهران، مشغول خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

هرمزی این حضور پررنگ را نشان‌دهنده نقش کلیدی بانوان در ارائه خدمات حمل‌ونقل شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست و تأکید کرد: بخش قابل توجهی از پایش لحظه‌ای جریان ترافیک و کنترل هوشمند شبکه معابر از طریق دوربین‌های نظارتی نیز توسط بانوان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، معاون شهردار تهران با تأکید بر نقش درخشان بانوان در عرصه‌های مدیریتی و عملیاتی پایتخت، اعلام کرد: اگرچه برخی حوزه‌های حمل و نقل و ترافیک، ماهیتی مردانه دارند، اما حضور بانوان در این مجموعه، نه تنها چشمگیر بلکه اثرگذار و الهام‌بخش است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مترو اتوبوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار