عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

رزمایش نظامی آمریکا و کره‌جنوبی پس از آزمایش موشکی کره‌شمالی

رزمایش نظامی آمریکا و کره‌جنوبی پس از آزمایش موشکی کره‌شمالی یک روز پس از آزمایش موشک بالستیک کره شمالی، رزمایش مشترک نظامی آمریکا و کره جنوبی با شرکت ناو هواپیمابر آمریکایی در شرق شبه جزیره کره آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تنش‌ها در شبه جزیره کره ادامه دارد، آغاز رزمایش مشترک ناو هواپیمابر آمریکایی و ناوگروه همراه آن با کشتی‌های جنگی کره جنوبی خبرساز شده است.

منابع رسانه‌ای از کره جنوبی خبر دادند، برای اولین بار در پنج سال اخیر، یک ناوهواپیمابر آمریکایی در رزمایش مشترک با ارتش کره جنوبی در شبه جزیره کره شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این رزمایش نظامی مشترک روز دوشنبه (امروز) و یک روز بعد از آزمایش موشک بالستیک کره شمالی آغاز شده است.

این رسانه آمریکایی هشدار داد: «کره شمالی ممکن است موشک‌های بیشتری را در روزهای آینده آزمایش کند چرا که رزمایش‌های نظامی آمریکا و کره جنوبی را تمرینی برای تهاجم (به کره شمالی) می‌داند و اغلب با به نمایش گذاشتن سلاح‌هایی که برای حمله به رقبای خود طراحی شده‌اند، واکنش نشان می‌دهد».

ارتش کره جنوبی توضیحاتی درباره رزمایش مشترک با آمریکا که با حضور ناوهواپیمابر «رونالد ریگان» و ناوگروه همراه آن برگزار می‌شود، ارائه داد.

به گفته ارتش کره جنوبی، هدف از این رزمایش چهار روزه نشان دادن «عزم مستحکم (کره جنوبی و آمریکا) برای پاسخ دادن به اقدامات تحریک آمیز کره شمالی» و تقویت توان اجرای عملیات‎‌های مشترک دریایی است.

بیش از ۲۰ ناو جنگی آمریکا و کره جنوبی شامل ناوهواپیمابر رونالد ریگان، تعدادی ناوشکن و رزمناو به همراه جت‌های جنگنده و بالگردهای سئول و واشنگتن در رزمایش شرکت دارند.

حضور ناوهواپیمابر رونالد ریگان در این رزمایش در شرایطی انجام شده که از سال ۲۰۱۷ واشنگتن و سئول رزمایش مشترک با حضور ناوهواپیمابر نداشتند.

رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی در شبه جزیره کره یک روز بعد از آزمایش موشکی روز یکشنبه (دیروز) کره شمالی آغاز شده است. بنا بر اعلام ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، کره شمالی یک فروند موشک بالستیک را به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار