کالاس خواستار اتحاد علیه ایران، روسیه و چین شد رسانه عبری زبان جزئیات اولیه طرح مصر برای غزه را منتشر کرد ناتو: دیدار زلنسکی و ترامپ مایه تاسف بود ۱۳۰ تن از محکومین ایرانی در عراق به داخل کشور منتقل شدند شرط زلنسکی برای امضای توافق با ترامپ روسیه: صلح برای زلنسکی حکم مرگ را دارد؛ رفتار او در کاخ سفید گستاخانه بود دیدار روانچی با مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد + عکس تأکید مصر و رام‌الله بر طرح قاهره برای بازسازی غزه حماس: برنامه‌ریزی برای طوفان الاقصی سال‌های زیادی زمان برد زلنسکی از ترامپ و آمریکا تشکر کرد سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: وقتی زلنسکی با لباس معمول ظاهر شد، احساس کردیم ممکن است مشکلی وجود داشته باشد فیلم/ فاکس نیوز: ترامپ زلنسکی را از کاخ سفید بیرون کرد! لغو کنفرانس مطبوعاتی ترامپ و زلنسکی دیدار پرتنش روسای جمهور آمریکا و اوکراین/ درگیری ترامپ و زلنسکی جلوی رسانه‌ها 

ترکیه: پ.ک.ک مسئول حمله به ایستگاه پلیس است

وزیر کشور ترکیه پ.ک.ک (حزب کارگران کردستان) را به انجام حمله مسلحانه به ایستگاه پلیس در جنوب این کشور متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه حزب پ‌.ک‌.ک (حزب کارگران کردستان) را به انجام حمله تروریستی امروز به یک ایستگاه پلیس در استان «مرسین» این کشور متهم کرد.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» و به نقل از رسانه‌های ترکیه‌ای، سویلو در بیانیه‌ای ضمن اعلام دستگیری فردی که اسلحه در اختیار داشته، پ.ک.ک را متهم کرد که پشت این حمله بوده است.

وزیر کشور ترکیه درخصوص جزئیات این حادثه و در جمع خبرنگاران، از کشته شدن یک نیروی پلیس، زخمی شدن ۴ تن دیگر (یک پلیس و ۳ غیرنظامی) در حمله مسلحانه به ایستگاه پلیس در استان جنوبی مرسین خبر داد.

وی با اشاره به اینکه دو زن این حمله را انجام دادند، افزود: دو زن با دو کیف به سمت پاسگاه نگهبانی پلیس تیراندازی کردند که این امر منجر به درگیری بین نیروهای پلیس و دو ضارب شد؛ و نیروهای پلیس در این درگیری مجروح شدند.

سویلو ادامه داد: «در جریان این درگیری دو انفجار متوالی رخ داد، چرا که یکی از آن زنان مهاجم دو کیفی را که در اختیار داشت منفجر کرد. در این درگیری یک شهروند که در بالکن منزلش نشسته بود، مورد اصابت گلوله قرار گرفت و دو شهروند دیگر نیز بر اثر انفجار زخمی شدند».

وزارت کشور ترکیه صبح امروز سه‌شنبه در اطلاعیه‌ای هویت یکی از مهاجمان به این ایستگاه پلیس را فاش کرد. «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه نیز با انتشار پیامی با خانواده نظامی جانباخته در این حمله مسلحانه ابراز همدردی کرد.

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از رسانه‌های ترکیه گزارش داد که این حمله به مقر پلیس در منطقه مزیتلی مرسین حوالی ساعت ۱۱ شب دوشنبه به وقت محلی رخ داده و انفجاری نیز در نتیجه آنچه بمب دست‌ساز کنترل از راه دور گفته شده، به وقوع پیوسته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده