عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

اعلام آمادگی ترکیه برای مذاکره با یونان

وزیر دفاع ترکیه گفت که این کشور آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه گفت که ترکیه همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه می‌دهد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «آنکارا برای دستیابی به صلح به قوانین بین‌المللی مراجعه خواهد کرد و حل اختلافات از طریق مذاکرات حاصل می‌شود».

وزیر دفاع ترکیه اضافه کرد: «دریای اژه باید امن بوده و منابع طبیعی آن را منصفانه تقسیم کنیم و آماده حل اختلافات با یونان از طریق گفت‌وگو هستیم».

یونان و ترکیه در زمینه نظامی به شدت با هم رقابت دارند و هر دو در حال تجهیز نیروهای مسلح خود به ویژه در بخش هوایی هستند. یونان به تازگی ۲۴ فروند جنگنده «رافال» ساخت فرانسه، ۶ فروند جدید و ۱۸ فروند دست دوم و همچنین سه فروند ناوچه فرانسوی سفارش داده است. یونان همچنین نامه‌ای را برای خرید یک اسکادران از جنگنده‌های «اف-۳۵» در ماه ژوئن به ایالات متحده ارسال کرد.

یونان و ترکیه همدیگر را به نقض حریم دریایی و هوایی خود متهم می‌کنند. یونان و ترکیه در زمینه انرژی و موضوع پناهجویان نیز با هم اختلاف دارند.

ترکیه در ماه‌های اخیر انتقادات خود را از استقرار نیروهای یونان در جزایری در شرق دریای اژه، افزایش داده است. این جزایر طبق «معاهده ۱۹۲۳ لوزان» و«معاهده ۱۹۴۷ پاریس» باید غیرنظامی شوند، بنابراین هرگونه استقرار نیروی نظامی یا سلاح در جزایر اکیدا ممنوع است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار