روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

عصبانیت سران اروپایی از نتیجه همه‌پرسی دونباس

برخی از سران ارشد اروپایی در اظهاراتی که حاکی از عصبانیت آنها از تمایل ساکنان شرق اوکراین برای الحاق به روسیه است، نتایج همه‌پرسی در مناطق دونباس را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، اعلام نتایج همه‌پرسی در مناطق شرقی اوکراین و درخواست ساکنان مناطق دونباس برای پیوستن به فدراسیون روسیه با واکنش عصبی و مخالفت سران اروپایی همراه شد.

 

«چارلز میشل» رئیس شورای اروپا امروز (چهارشنبه) با زیر پا گذاشتن حق تعیین سرنوشت برای مردم دونباس، گفت: «نتایج همه پرسی روسیه در اوکراین را به رسمیت نمی‌شناسیم زیرا این همه پرسی دروغ و تقلبی است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، میشل درباره تحریم واردات گاز از روسیه نیز ادعا کرد: «تلاش‌های ما برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی به دور از گاز روسیه ادامه خواهد داشت. کسانی که مسئول خرابکاری در خط لوله نورد استریم هستند را پاسخگو می‌کنیم و تاوان اعمال خود را خواهند پرداخت».

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا - که به گفته مقامات روسی، چند مدتی است خط دیپلماتیک و بی‌طرفانه‌ای که باید داشته باشد را کنار گذاشته - نیز اظهار داشت: «اتحادیه اروپا اجرای غیرقانونی همه پرسی روسیه [در شرق اوکراین] و نتایج جعلی آن را محکوم می‌کند».

 

بورل همچنین مدعی شد: «نتایج همه پرسی روسیه علاوه بر نقض سیستماتیک حقوق بشر، نقض مجدد حاکمیت اوکراین است. ما بسیار نگران آسیب رسیدن به خطوط نورد استریم هستیم و این حوادث تصادفی نیست»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار