ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

مسکو از اعتراض ضمنی آمریکا به خرابکاری در نورد استریم خبر داد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه کشورش ۵۰ سال است که بدون وقفه به غرب گازرسانی می‌کند، گفت وزیر خارجه آمریکا تلویحاً به خرابکاری در خط لوله «نورد استریم» اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) به طور تلویحی دولت آمریکا را عامل خرابکاری در خطوط انتقال گاز «نورد استریم» معرفی کرد.

زاخارووا طی پستی در کانال تلگرامی خود نوشت که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهارات خود درباره این حادثه، تلویحا به خرابکاری در نورد استریم اعتراف کرده است.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «بلینکن آشکارا و بدون ذره‌ای تردید، درباره انگیزه های آمریکا و متحدانش در ناتو برای نابودی خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ صحبت کرد».

این دیپلمات روس یادآور شد که وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری با «ملانی جولی» همتای کانادایی خود درباره افزایش تولید «گاز مایع» در آمریکا صحبت کرد و مدعی شد واشنگتن اکنون به تامین‌کننده اصلی گاز برای اروپا تبدیل شده است.

به گفته زاخارووا، بلینکن در آن نشست خبری گفت: «حادثه نورد استریم را باید فرصتی شگفت‌انگیز برای رهایی از وابستگی به انرژی روسیه یک بار برای همیشه و محروم کردن مسکو از درآمد حاصل از فروش منابع انرژی در نظر گرفت. روسیه از انرژی به عنوان سلاح استفاده می‌کند».

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین نوشت: «مسکو نیم قرن است که بدون وقفه به کشورهای غربی گاز می‌رساند. اما اکنون دروغ‌های واشنگتن، خرابکاری جنایتکارانه آنها در نورد استریم را تأیید می‌کند».

پیش از این نیز «واسیلی نبنزیا»، نماینده روسیه در سازمان ملل تلویحاً آمریکا را عامل خرابکاری در خط لوله نورداستریم ۱ و ۲ دانسته بود. (جزئیات بیشتر)

هفته قبل بود که سه اقدام خرابکارانه موجب نشتی و توقف صادرات گاز روسیه به اروپا از طریق خط لوله نورداستریم ۱ و ۲ شد. کارشناسان می‌گویند این موضوع عملاً دست روسیه را برای فشار گازی به اتحادیه اروپا از طریق اعمال محدودیت بر صادرات گاز و امتیازگیری از آنها می‌بندد زیرا به گفته رئیس انجمن گاز روسیه، تعمیرات این خط لوله حداقل ۶ ماه زمان می‌برد و به زمستان امسال نمی‌رسد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار