ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

هشدار چند هفته پیش «سیا» به آلمان درباره احتمال حمله به خطوط گاز

هشدار چند هفته پیش «سیا» به آلمان درباره احتمال حمله به خطوط گاز مجله «اشپیگل» خبر داد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) هفته‌ها قبل به آلمان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز هشدار داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که آسیب وارده به خطوط انتقال گازی روسیه در دریای بالتیک خبرساز شده است، رسانه آلمانی از هشدار چند هفته قبل آمریکایی‌ها به آلمان درباره احتمال حمله به این خطوط گازی خبر داد.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از مجله «اشپیگل» گزارش داد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) چند هفته‌ قبل به آلمان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز در دریای بالتیک هشدار داده بود.

 

«منابعی که نخواستند نامشان فاش شود» به اشپیگل خبر دادند، سیا به دولت آلمان در فصل تابستان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز در دریای بالتیک هشدار داده بود و دولت آلمان فرض را بر این گرفته بود که این حملات علیه نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ انجام می‌شود.

 

خبرگزاری رویترز به سراغ مقام‌های دولت آلمان رفته تا نظر آنها را درباره صحت و سقم خبر اشپیگل جویا شود اما هیچ یک از مسئولان آلمانی اظهارنظری در این باره نکرده‌اند.

 

انتشار این خبر در شرایطی انجام شده که آسیب وارد شده به خط لوله نورد استریم روسیه همچنان خبرساز است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه روز سه شنبه (دیروز) در خصوص بحران اخیر خطوط لوله نورد استریم گفت هر چند تحقیقات در حال انجام است اما خرابکاری را به عنوان دلیل آسیب به شبکه خطوط لوله نورد استریم ساخت این کشور در دریای بالتیک رد نمی‌کند.

 

نورد استریم ای‌جی اپراتور شبکه خطوط لوله نورد استریم پیش‌تر اعلام کرده بود، سه خط دریایی سیستم خط لوله گاز نورد استریم در یک روز متحمل آسیب بی‌سابقه شده است.

 

عملیات این خط لوله از اواخر تابستان به دلیل مشکلات مربوط به تعمیر توربین‌ها که روسیه می‌گوید ناشی از تحریم‌های غرب است، متوقف شد با این حال پر از گاز مانده است.

 

نورد استریم ۱ که شامل دو خط لوله موازی هر یک با ظرفیت ۲۷.۵ میلیارد متر مکعب در سال است، در سال ۲۰۱۱ عرضه گاز به صورت مستقیم از روسیه به آلمان را آغاز کرد.

 

نورد استریم ۲ که تقریباً به موازات نورد استریم ۱ اجرایی می‌شود، در سپتامبر ۲۰۲۱ ساخته شد اما هرگز راه‌اندازی نشد زیرا آلمان از اعطای گواهینامه به آن خودداری کرد. این پروژه تنها چند روز قبل از اعزام نیروهای روسیه به اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه، متوقف شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار