کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

لوپن خواستار بررسی خرابکاری در خطوط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا شد

رهبر حزب دست راستی فرانسه از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کرد درباره خرابکاری در خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا تحقیق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن» رهبر حزب دست راستی فرانسه روز چهارشنبه از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کرد درباره «خرابکاری» در خط لوله گاز روسی نورد استریم تحقیق کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لوپن در مصاحبه‌ای گفت: «تحقیقاتی بین‌المللی لازم است. در حال حاضر اگر نظرم را بخواهید، این یک خرابکاری است و افرادی هستند که واقعا به دنبال بدتر کردن اوضاع و فشار آوردن برای جنگ است».

رهبر حزب دست راستی «اجتماع ملی» فرانسه افزود:‌ «این اتفاق بسیار بسیار نگران‌کننده‌ای است. ما به سازمان‌های بین‌المللی احتیاج داریم و این وظیفه آن‌ها است که افرادی که در این اقدام به خرابکاری دست داشته‌اند شناسایی کند».

روز گذشته، دو مورد نشتی گاز از خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا به اسم «نورد استریم ۱» و یک مورد نشتی گاز از خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۲» حوالی آب‌های دانمارک و سوئد گزارش شد.

به گفته نخست‌وزیران سوئد و دانمارک، حادثه‌ای که رخ داده از دید آن‌ها تهدید نظامی مستقیم یا حمله علیه این دو کشور تلقی نمی‌شود.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز گذشته (سه‌شنبه) در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است خرابکاری پشت این حادثه باشد، گفت: «مشخص است که نوعی تخریب خط لوله وجود دارد، چه چیزی باعث آن شده؟ قبل از این که نتایج تحقیقات مشخص شود، نمی‌توانیم هیچ گزینه‌ای را نادیده بگیریم».

در حالی که مقام‌های روسیه از احتمال خرابکاری در خط لوله نورد استریم خبر دادند، یک سیاستمدار لهستانی از آمریکا بابت آسیب وارد شده به خط لوله انتقال گاز روسیه تشکر کرد.

«رادوسلاو سیکروسکی» روز سه شنبه (دیروز) در صفحه توییتری خود عکسی از نشت گاز در خط لوله نورد استریم روسیه منتشر کرد و نوشت: «ایالات متحده، از شما متشکرم».

این نماینده پارلمان لهستان و وزیر خارجه سابق این کشور تلویحا به دست داشتن آمریکا در آسیب وارد شده به خط لوله نورد استریم اشاره کرده است./ فارس

ارسال نظر