خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

لوپن خواستار بررسی خرابکاری در خطوط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا شد

لوپن خواستار بررسی خرابکاری در خطوط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا شد رهبر حزب دست راستی فرانسه از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کرد درباره خرابکاری در خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا تحقیق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن» رهبر حزب دست راستی فرانسه روز چهارشنبه از سازمان‌های بین‌المللی درخواست کرد درباره «خرابکاری» در خط لوله گاز روسی نورد استریم تحقیق کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لوپن در مصاحبه‌ای گفت: «تحقیقاتی بین‌المللی لازم است. در حال حاضر اگر نظرم را بخواهید، این یک خرابکاری است و افرادی هستند که واقعا به دنبال بدتر کردن اوضاع و فشار آوردن برای جنگ است».

رهبر حزب دست راستی «اجتماع ملی» فرانسه افزود:‌ «این اتفاق بسیار بسیار نگران‌کننده‌ای است. ما به سازمان‌های بین‌المللی احتیاج داریم و این وظیفه آن‌ها است که افرادی که در این اقدام به خرابکاری دست داشته‌اند شناسایی کند».

روز گذشته، دو مورد نشتی گاز از خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا به اسم «نورد استریم ۱» و یک مورد نشتی گاز از خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۲» حوالی آب‌های دانمارک و سوئد گزارش شد.

به گفته نخست‌وزیران سوئد و دانمارک، حادثه‌ای که رخ داده از دید آن‌ها تهدید نظامی مستقیم یا حمله علیه این دو کشور تلقی نمی‌شود.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز گذشته (سه‌شنبه) در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است خرابکاری پشت این حادثه باشد، گفت: «مشخص است که نوعی تخریب خط لوله وجود دارد، چه چیزی باعث آن شده؟ قبل از این که نتایج تحقیقات مشخص شود، نمی‌توانیم هیچ گزینه‌ای را نادیده بگیریم».

در حالی که مقام‌های روسیه از احتمال خرابکاری در خط لوله نورد استریم خبر دادند، یک سیاستمدار لهستانی از آمریکا بابت آسیب وارد شده به خط لوله انتقال گاز روسیه تشکر کرد.

«رادوسلاو سیکروسکی» روز سه شنبه (دیروز) در صفحه توییتری خود عکسی از نشت گاز در خط لوله نورد استریم روسیه منتشر کرد و نوشت: «ایالات متحده، از شما متشکرم».

این نماینده پارلمان لهستان و وزیر خارجه سابق این کشور تلویحا به دست داشتن آمریکا در آسیب وارد شده به خط لوله نورد استریم اشاره کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار