رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هشدار چند هفته پیش «سیا» به آلمان درباره احتمال حمله به خطوط گاز

هشدار چند هفته پیش «سیا» به آلمان درباره احتمال حمله به خطوط گاز مجله «اشپیگل» خبر داد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) هفته‌ها قبل به آلمان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز هشدار داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که آسیب وارده به خطوط انتقال گازی روسیه در دریای بالتیک خبرساز شده است، رسانه آلمانی از هشدار چند هفته قبل آمریکایی‌ها به آلمان درباره احتمال حمله به این خطوط گازی خبر داد.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از مجله «اشپیگل» گزارش داد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) چند هفته‌ قبل به آلمان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز در دریای بالتیک هشدار داده بود.

 

«منابعی که نخواستند نامشان فاش شود» به اشپیگل خبر دادند، سیا به دولت آلمان در فصل تابستان درباره احتمال حملات به خطوط انتقال گاز در دریای بالتیک هشدار داده بود و دولت آلمان فرض را بر این گرفته بود که این حملات علیه نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ انجام می‌شود.

 

خبرگزاری رویترز به سراغ مقام‌های دولت آلمان رفته تا نظر آنها را درباره صحت و سقم خبر اشپیگل جویا شود اما هیچ یک از مسئولان آلمانی اظهارنظری در این باره نکرده‌اند.

 

انتشار این خبر در شرایطی انجام شده که آسیب وارد شده به خط لوله نورد استریم روسیه همچنان خبرساز است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه روز سه شنبه (دیروز) در خصوص بحران اخیر خطوط لوله نورد استریم گفت هر چند تحقیقات در حال انجام است اما خرابکاری را به عنوان دلیل آسیب به شبکه خطوط لوله نورد استریم ساخت این کشور در دریای بالتیک رد نمی‌کند.

 

نورد استریم ای‌جی اپراتور شبکه خطوط لوله نورد استریم پیش‌تر اعلام کرده بود، سه خط دریایی سیستم خط لوله گاز نورد استریم در یک روز متحمل آسیب بی‌سابقه شده است.

 

عملیات این خط لوله از اواخر تابستان به دلیل مشکلات مربوط به تعمیر توربین‌ها که روسیه می‌گوید ناشی از تحریم‌های غرب است، متوقف شد با این حال پر از گاز مانده است.

 

نورد استریم ۱ که شامل دو خط لوله موازی هر یک با ظرفیت ۲۷.۵ میلیارد متر مکعب در سال است، در سال ۲۰۱۱ عرضه گاز به صورت مستقیم از روسیه به آلمان را آغاز کرد.

 

نورد استریم ۲ که تقریباً به موازات نورد استریم ۱ اجرایی می‌شود، در سپتامبر ۲۰۲۱ ساخته شد اما هرگز راه‌اندازی نشد زیرا آلمان از اعطای گواهینامه به آن خودداری کرد. این پروژه تنها چند روز قبل از اعزام نیروهای روسیه به اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه، متوقف شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار