بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت

انتقاد عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تداوم حقوق‌های نجومی در بین برخی مدیران ارشد دولتی

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا منصوری با اشاره به طرح سوال از وزرا در خصوص حقوق‌های نجومی اظهار داشت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند، این دریافتی‌ها ضمن خدشه‌دار کردن عدالت اجتماعی در میزان بهره‌وری کارکنان دولت خدشه ایجاد می‌کند.

 

وی افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید به شکل سیستماتیک انجام شود و مواجهات مقطعی و دستی چاره‌ساز نیست، نهادهایی همانند دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه‌های امنیتی باید حقوق‌های نجومی را رصد و در صورت هرگونه تخلف اصولی برخورد کنند.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حقوق‌های نجومی باید برای همه دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به دولت به صورت کامل و واضح، حتی میزان دریافتی پایان سال شفاف‌سازی شود.

 

منصوری بیان کرد: در وضعیتی که کشور در شرایط تحریم قرار دارد و مردم نیز در شرایط بد اقتصادی هستند، این شفاف‌سازی باید در دستور کار وزرا قرار بگیرد و وزرا ملزم هستند که به مجلس و مردم گزارش ارائه دهند.

 

وی ادامه داد: قانون مدیریت خدمات کشوری و پرداخت هماهنگ دستگاه‌های دولتی تنها در برخی دستگاه‌ها اجرایی می‌شود، پرداخت حقوق‌های نجومی به برخی مدیران نشان از وجود مشکلات جدی در نظام‌های پرداخت است.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: حقوق نجومی وزرا
ارسال نظر
آخرین اخبار