تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

مصوبه‌ای برای جلوگیری از لابی‌گری در زمان رای‌اعتماد به وزرا

نماینده نجف آباد در مجلس با اشاره به جزئیاتی از نشست غیرعلنی صبح امروز مجلس گفت: در نشست امروز مصوب شد، وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم همانند دوره قبل رای اعتمادها، به جز دو مشاور خود، حق آوردن هیچ فردی به مجلس نداشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به نشست غیرعلنی صبح امروز(یکشنبه)  مجلس گفت: در نشست امروز ابتدا ابعاد مختلف ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس مورد بررسی قرار گرفت و در همین راستا برخی نمایندگان از جمله آقای ابراهیم رضایی به عنوان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، گزارشی از جلسات این کمیسیون با مسئولان امنیتی در رابطه با ترور آقای هنیه به نمایندگان ارائه کرد.

 

وی افزود: دستور کار دیگر جلسه غیرعلنی بررسی فرآیند رای اعتماد به وزرای پیشنهادی بود که چند نفر از نمایندگان نیز با حضور در سخن‌گاه نقطه نظرات خود را در این رابطه بیان کردند. 

 

ابوترابی گفت: در نهایت مصوب شد که همانند جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، در این دوره نیز وزرای پیشنهادی به جز دو مشاور خود، حق آوردن هیچ فردی را همراه خود به مجلس ندارند. 

 

نماینده نجف آباد خاطرنشان کرد: در دوره‌های قبلی رای اعتماد به وزرا با توجه به اینکه وزرای پیشنهادی این اجازه را داشتند که افراد متعددی را همراه خود به مجلس بیاورند، بعضاً فضای فشار به نمایندگان و لابی در مجلس برای رای‌آوری گزینه‌های پیشنهادی رئیس‌جمهور شکل می‌گرفت اصلاً رویه قابل قبولی نبود. 

 

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه امروز حتی نمایندگان ادواری که به عنوان نمایندگان وزرای پیشنهادی معرفی شده‌اند، در برهه رای‌ اعتمادها حق حضور در مجلس را نخواهند داشت. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار