جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

انتقاد عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تداوم حقوق‌های نجومی در بین برخی مدیران ارشد دولتی

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا منصوری با اشاره به طرح سوال از وزرا در خصوص حقوق‌های نجومی اظهار داشت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند، این دریافتی‌ها ضمن خدشه‌دار کردن عدالت اجتماعی در میزان بهره‌وری کارکنان دولت خدشه ایجاد می‌کند.

 

وی افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید به شکل سیستماتیک انجام شود و مواجهات مقطعی و دستی چاره‌ساز نیست، نهادهایی همانند دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه‌های امنیتی باید حقوق‌های نجومی را رصد و در صورت هرگونه تخلف اصولی برخورد کنند.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حقوق‌های نجومی باید برای همه دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به دولت به صورت کامل و واضح، حتی میزان دریافتی پایان سال شفاف‌سازی شود.

 

منصوری بیان کرد: در وضعیتی که کشور در شرایط تحریم قرار دارد و مردم نیز در شرایط بد اقتصادی هستند، این شفاف‌سازی باید در دستور کار وزرا قرار بگیرد و وزرا ملزم هستند که به مجلس و مردم گزارش ارائه دهند.

 

وی ادامه داد: قانون مدیریت خدمات کشوری و پرداخت هماهنگ دستگاه‌های دولتی تنها در برخی دستگاه‌ها اجرایی می‌شود، پرداخت حقوق‌های نجومی به برخی مدیران نشان از وجود مشکلات جدی در نظام‌های پرداخت است.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: حقوق نجومی وزرا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار