موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

انتقاد عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تداوم حقوق‌های نجومی در بین برخی مدیران ارشد دولتی

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا منصوری با اشاره به طرح سوال از وزرا در خصوص حقوق‌های نجومی اظهار داشت: متاسفانه حقوق نجومی برخی مدیران ارشد دولتی تبدیل به یک رویه متداول شده است، درحالی که بسیاری از کارکنان دولتی با مشقت و تلاش فراوان حقوق‌های پایینی دریافت می‌کنند، این دریافتی‌ها ضمن خدشه‌دار کردن عدالت اجتماعی در میزان بهره‌وری کارکنان دولت خدشه ایجاد می‌کند.

 

وی افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید به شکل سیستماتیک انجام شود و مواجهات مقطعی و دستی چاره‌ساز نیست، نهادهایی همانند دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاه‌های امنیتی باید حقوق‌های نجومی را رصد و در صورت هرگونه تخلف اصولی برخورد کنند.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حقوق‌های نجومی باید برای همه دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به دولت به صورت کامل و واضح، حتی میزان دریافتی پایان سال شفاف‌سازی شود.

 

منصوری بیان کرد: در وضعیتی که کشور در شرایط تحریم قرار دارد و مردم نیز در شرایط بد اقتصادی هستند، این شفاف‌سازی باید در دستور کار وزرا قرار بگیرد و وزرا ملزم هستند که به مجلس و مردم گزارش ارائه دهند.

 

وی ادامه داد: قانون مدیریت خدمات کشوری و پرداخت هماهنگ دستگاه‌های دولتی تنها در برخی دستگاه‌ها اجرایی می‌شود، پرداخت حقوق‌های نجومی به برخی مدیران نشان از وجود مشکلات جدی در نظام‌های پرداخت است.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: حقوق نجومی وزرا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار