شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق

روسیه:ماجرای نشت گاز از خط لوله نورد استریم را پیگیری می‌کنیم

روسیه:ماجرای نشت گاز از خط لوله نورد استریم را پیگیری می‌کنیم رسانه‌ها چهارشنبه شب گزارش دادند که مقامات روسیه ماجرای نشست گاز در خطوط لوله «نورد استریم» را به عنوان یک اقدام «تروریستی» در مجامع بین‌المللی دنبال می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 29
کد خبر: ۱۵۲۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «آناتولی» به نقل از رسانه‌های های روسی، مقامات روس این حادثه را به عنوان اقدام «تروریستی بین‌المللی» بررسی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، سه نشت در خطوط لوله گاز نورد استریم -۱ و نورد استریم-۲ زیر دریای بالتیک تایید شده است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اتهامات مربوط به دخالت روسیه در این ماجرا رد کرد و آن‌ «احمقانه» خواند. وی حادثه نشت گاز را «مشکل بزرگ» برای روسیه و از دست رفت سرمایه باارزش خواند.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ملزم است پاسخ دهد آیا واشنگتن پشت سه نشتی گاز گزارش شده در خطوط لوله نورد استریم است.

وی گف: «هفتم فوریه ۲۰۲۲ بایدن گفت که نورد استریم در صورت حمله روسیه به اوکراین پایان خواهد یافت بایدن موظف است به این سئوال پاسخ دهد که آیا ایالات متحده تهدید خود را عملی کرده است. »

اظهارنظر این مقام روس در حالی است که نماینده پارلمان لهستان و وزیر خارجه سابق این کشور تلویحا به دست داشتن آمریکا در آسیب وارد شده به خط لوله نورد استریم اشاره کرده است.

سیکروسکی سه‌شنبه در صفحه توییتری خود عکسی از نشت گاز در خط لوله نورد استریم روسیه منتشر کرد و نوشت: «ایالات متحده، از شما متشکرم».

مقامات سوئد سه‌شنبه درباره نشتی گاز در خط لوله نورد استریم ۱ در مسیر آب‌های سوئد و دانمارک پیام هشدار صادر کردند. مقام‌های دانمارک هم هشدار مشابهی دادند.

این گزارش حاکیست، نخست وزیر نروژ نیز چهارشنبه شب از استقرار نیروی نظامی نزدیک تاسیسات نفت و گاز این کشور پس از خرابکاری مشکوک در تاسیسات گازی «نورد استریم» خبر داد.

«جوناس گار استوره» نخست وزیر سوئد ه در یک نشست خبری اظهار داشت: « پس از خرابکاری مشکوک در خطوط لوله گاز نورد استریم در آب‌های سوئد و دانمارک، ارتش نزدیک تاسیسات نفت و گاز نروژ مستقر خواهد شد.»

نخست وزیر نروژ اظهار داشت که این اقدام به طور مشترک با متحدان نروژ مدیریت خواهد شد. وی افزود که نیروی دریایی برای حفاظت از تاسیسات دریایی مستقر می شود و که در خشکی نیز پلیس حضور خود را در تاسیسات افزایش خواهد داد.

ناتو و اتحادیه اروپا بر نیاز به حفاظت از زیرساخت های حیاتی تاکید کرده‌اند. نروژی از اعضای ائتلاف ناتو است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار