رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

پیش‌بینی کمیسیون انرژی اروپا درباره زمستان سخت پیش‌ رو

سخنگوی کمیسیون انرژی اروپا در مصاحبه‌ای گفت که این قاره انتظار زمستان سختی را به خصوص با افزایش قیمت حامل‌های انرژی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی کمیسیون انرژی اروپا گفت که این قاره واردات گاز مایع از آمریکا و تعدادی از کشورهای خاورمیانه را آغاز کرده است.

وی که با شبکه الجزیره مصاحبه می‌کرد، گفت: «نروژ در حال حاضر بزرگترین تامین کننده گاز اروپا به شمار می‌آید».

این مقام اروپایی اضافه کرد: «وابستگی به نفت روسیه را تا ماه دسامبر آینده تا 90 درصد کاهش خواهیم داد».

وی تاکید کرد که کشورهای اتحادیه اروپا به دنبال منابع انرژی جایگزین بوده تا از وابستگی به گاز روسیه رها شوند».

سخنگوی کمیسیون انرژی اروپا گفت: «زمستان سختی را در اروپا به خصوص با افزایش قیمت حامل‌های انرژی انتظار داریم».

از سوی دیگر «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان روز سه‌شنبه از اتحادیه اروپا خواست پیش ازآنکه خیلی دیر شود درباره تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه با واشنگتن رایزنی شود.

وی تاکید کرد که در پی تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه، ساکنان اتحادیه اروپا فقیرتر شده‌اند.

نخست وزیر مجارستان گفت: «شرکت‌های اروپایی در سایه تحریم‌های اعمال شده نمی‌تواند بهای (بالای) حامل‌های انرژی را تحمل کند. همه ما منتظر پاسخ هستیم. همه اروپا منتظر پاسخی از بروکسل درباره مدت زمانی که این روند ادامه خواهد یافت، هستند. زمان آن فرا رسیده که پیش از آنکه خیلی دیر شود با صراحت در این باره با دوستان آمریکایی‌مان صحبت کنیم».

وی تاکید کرد که به دلیل تحریم‌ها علیه روسیه، ساکنان اروپا فقیرتر شده و استفاده از این سلاح تاثیر معکوس داشته است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار