بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

سردار فدوی:مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستای خوزستان برطرف شد

بخ گفته جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستای خوزستان برطرف شده و در ماه‌های آینده نیز پروژه‌های آبرسانی به سایر بخش‌ها تکمیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 29
کد خبر: ۱۵۲۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر دریادار سرتیپ پاسدار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه روز پنجشنبه در نشست قرارگاه امام حسن (ع) با حضور جمعی از فرماندهان سپاه خوزستان، اظهار داشت: نشست این قرارگاه هر سه هفته یک بار به صورت تصویری در سراسر استان‌ها برگزار می‌شود اما باتوجه به اهمیت خدمت‌رسانی به خوزستان و دعوت سپاه خوزستان، امروز نخستین جلسه این قرارگاه با حضور فرمانده سپاه ولیعصر (عج)، فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب و جمعی از فرماندهان استان در اهواز، تشکیل شد.

سردار فدوی افزود: تاکنون همدلی و هماهنگی خوبی بین مجموعه‌های مختلف که درگیر موضوع آب خوزستان هستند، شکل گرفته که قرارگاه کربلا در جنوب غرب، سپاه ولیعصر(عج) ، آبفا خوزستان ، برق منطقه ای و سایر مجموعه‌ها در سال‌های اخیر برای رفع معضلات آب تلاش‌ فراوانی داشتند که شایسته تقدیر است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: اکنون مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستا برطرف شده و این آمار بالایی در زمینه خدمت‌رسانی در حداقل زمان است.

وی بیان کرد: رفع مشکلات روستاها و مناطق محروم، سریعتر از زمان تعیین شده، می تواند در جامعه امیدبخش باشد و این همدلی انگیزه خدمت‌رسانی مجموعه‌های مختلف را نیز افزایش می دهد.

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران روز پنجشنبه به منظور حضور در نخستین جلسه قرارگاه امام حسن (ع) و بازدید از چندین پروژه آبرسانی در سطح استان وارد خوزستان شد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار