حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

انتقاد تند پوتین از خرابکاری در نورد استریم

رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با رئیس‌حمهور ترکیه هرگونه خرابکاری در خطوط لوله گازی نورد استریم را تروریسم بین‌ا‌لمللی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ کرملین در بیانیه‌ای نسبت به نشتی گاز در خطوط لوله نورداستریم ۱ و ۲ واکنش داد و به نقل از رئیس‌جمهور روسیه هرگونه خرابکاری در خطوط لوله گازی نورد استریم را تروریسم بین‌ا‌لمللی خواند.

به گزارش رویترز، در بخشی از بیانیه کاخ کرملین آمده است: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز پنج‌شنبه گفت خرابکاری بی‌سابقه علیه خطوط لوله گاز نورد استریم یک اقدام تروریستی بین‌المللی است.»

پوتین این اظهارات را در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» همتای ترک خود، بیان کرد.

کاخ کرملین همچنین اعلام کرد یک توافق بین‌المللی برای صادرات غلات اوکراین، از جمله رفع موانع برای عرضه مواد غذایی و کود روسیه به بازار‌های جهانی، ضروری است.

اظهارات پوتین در حالی است که «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز گذشته با بیان آنکه تمامی اطلاعات از نشت گاز در خط لوله گازی نورداستریم یک بیانگر «عمدی بودن خرابکاری» است، از اقدام متقابل به چنین عملی خبر داد.

صبح روز سه‌شنبه هفته جاری مقامات دریایی سوئد هشداری درباره دو نشتی از خط لوله گازی نورداستریم ۱ در آب‌های دانمارک و سوئد در دریای بالتیک را در حالی صادر کردند که دو نشتی در خط لوله نورداستریم ۲ روز پیش از آن گزارش شده بود.

شامگاه روز پنجشنبه شرکت اپراتور نورداستریم در بیانیه‌ای اعلام کرد نشتی در خط لوله نورداستریم ۱ روز دوشنبه هفته آینده متوقف خواهد شد، اما پیش‌بینی آغاز به کار این خط اکنون ممکن نیست.

اما نخست‌وزیر و سازمان انرژی دانمارک پیش‌تر اعلام کردند که احتمال عمدی بودن نشت گاز از خط لوله نورد استریم ۱ وجود دارد. نخست‌وزیر دانمارک می‌گوید که به سختی می‌توان باور کرد نشت گاز در خط لوله نورد استریم ۱ تصادفی بوده باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار