دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دردسر کمک‌های نظامی میلیاردی آمریکا به اوکراین

«تیم یانگ» در پیامی از تقلای کنگره آمریکا برای تصویب کمک نظامی میلیارد دلاری جدید به اوکراین انتقاد کرد و خطاب به مردم کشورش نوشت «یادتان باشد این در حالی است که نمی‌توانید هزینه خوارو بار و بنزین خود را بپردازید».
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 30
کد خبر: ۱۵۲۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «تیم یانگ» نویسنده، مجری، کمدین و منتقد رسانه آمریکایی در انتقاد از قصد سنا برای تصویب کمک نظامی میلیارد دلاری جدید به اوکراین با توجه به وضع مردم آمریکا انتقاد کرد.

وی در پیامی توییتر نوشت: یادتان باشد در حالی که این هفته نمی‌توانید هزینه خوارو بار و بنزین خود را بپردازید، سنا در آستانه تصویب ۱۲.۳ میلیارد دلار بیشتر برای اوکراین است.

در ادامه حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا از رژیم کی‌یف، سنای آمریکا پنجشنبه لایحه بودجه کوتاه‌مدت دولت را تصویب کرد که در آن ۱۲.۳ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین در نظر گرفته شده است. این لایحه ۷۲ به ۲۵ در سنای آمریکا تصویب شد و انتظار می‌رود در مجلس نمایندگان آمریکا هم تصویب و روی میز رئیس‌جمهور این کشور برای امضا قرار بگیرد.

این لایحه بودجه دولت ایالات متحده را تا میانه دسامبر تامین و از تعطیلی احتمالی آن قبل از پایان سال مالی در نیمه شب جمعه ممانعت می‌کند. این لایحه همچنین انتقال ۳.۷ میلیارد دلار تسلیحات آمریکایی به اوکراین را مجاز می‌کند؛ جدیدترین مورد از بسته‌های کمکی کنگره که قانونگذاران آمریکایی مدعی هستند با هدف تقویت توان دفاعی اوکراین در مقابل روسیه ارائه می‌شود.

به گزارش الجزیره، در ماه مه هم کنگره آمریکا ۴۰ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین را تصویب کرد و اوایل سال میلادی جاری هم ۱۳.۶ میلیارد دلار را به کی‌یف برای پاسخ به حمله روسیه اختصاص داد.

همه اینها در حالی است که روسیه بارها هشدار داده اقدام غرب به رهبری آمریکا در ارائه تسلیحات به اوکراین تنها به آتش درگیری‌ها در این کشور می‌افزاید. از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی علاوه بر کمک‌های تسلیحاتی، بسته‌های تحریمی متعدد را علیه روسیه اعمال کرده‌اند که به تورم در سراسر اروپا سرعت بخشیده و باعث اختلال در زنجیره تامین و افزایش قیمت انرژی در جهان شده است./ فارس

ارسال نظر