اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

آمریکا جنگنده‌های اف-۱۶ اوکراین را به تسلیحات پیشرفته مجهز می‌کند

آمریکا جنگنده‌های اف-۱۶ که قرار است تابستان امسال به اوکراین داده شوند را به تسلیحات پیشرفته مجهز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا موافقت کرده است تا ده‌ها جنگنده اف-۱۶ ارسالی به اوکراین را با موشک‌ها و سلاح‌های پیشرفته ساخت ایالات متحده مجهز کند.

دانمارک و هلند در حال آمادگی برای ارسال اولین جنگنده‌های اف-۱۶ ساخت آمریکا به اوکراین در تابستان امسال هستند و جنگنده‌های بیشتری بعدا از بلژیک و نروژ به اوکراین ارسال خواهد شد.

یک مقام ارشد آمریکایی به وال استریت ژورنال گفت که واشنگتن جنگنده‌های اف-۱۶ را به مهمات هوا به زمین، کیت‌های هدایت شونده برای بمب‌ها و موشک‌های هوا به هوای پیشرفته مجهز خواهد کرد.

آمریکا قصد دارد جت‌های اف-۱۶ را به موشک‌های هوا به زمین AGM-۸۸ HARM، مجهز کند. علاوه بر این، این کشور موشک‌های هوا به هوای پیشرفته میان برد موسوم به AMRAAM و موشک‌های هوا به هوای کوتاه برد AIM-۹X را عرضه خواهد کرد.

به گفته مقام آمریکایی، بسیاری از کشور‌های اروپایی تمایلی به ارسال مقادیر زیادی از انبار‌های محدود مهمات خود به کی‌یف نداشتند.

کشور‌های اروپایی تصمیم گرفتند که منابع مالی خود را برای خرید تسلیحات مناسب از آمریکا برای تحویل به اوکراین جمع کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار