انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

فاصله زیاد اطلاعات ارسالی به بانک جهانی برای تعیین رتبه ایران با واقعیت

فاصله زیاد اطلاعات ارسالی به بانک جهانی برای تعیین رتبه ایران با واقعیت گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی درباره راهکارهای «جهش تولید» عنوان شده است که مطالعات نشان داده اطلاعات ارسالی به بانک جهانی برای تعیین رتبه ایران در گزارش انجام کسب وکار، تا سال 2014 با واقعیت فاصله زیادی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، در پی نامگذاری سال جاری تحت عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری و ابلاغ اولویت‌های شعار سال از سوی رییس مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست های اصل ۴۴ مجلس علیرغم شیوع ویروس کرونا با برگزاری جلسات متعدد با استفاده از فناوری دیجیتال دوسویه و در برخی موارد به صورت حضوری راهکارهای تحقق جهش تولید را با حضور وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستگاه های مسئول و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار داد.

 

براساس این گزارش راهکارهای جهش تولید در بخش‌های صنعت، فناوری اطلاعات، شرکت‌های دانش بنیان، معادن و صنایع معدنی، انرژی، کشاورزی، منابع طبیعی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، مسکن و  حمل و نقل، توسعه روستایی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت و تدوین شد.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: بانک جهانی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار