سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

چمران: اغتشاشات، خوش خیالی‌های ۴۰ ساله دشمن است

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مدتی است تحرکات دشمنان از آن سوی مرزها آغاز شده است، گفت: در مقابله با این اغتشاشات و خوش خیالی‌هایی که بیش از ۴۰ سال است شاهد آن هستیم، مردم مسلمان و متدین ما ایستاده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران با اشاره به پیوستن ایران به مجمع شانگهای اظهار داشت: ایران در بخش اقتصادی اندکی پیشرفت کرد و بخشی از بدهی های دولت پرداخت شد و خوشبختانه در رسانه ها به این توفیقات اشاره شد.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه به ایام اربعین و پیاده روی بزرگ اربعین در تهران همزمان با پیاده روی در عراق اشاره کرد و گفت: در تهران نیز پیاده روی بزرگی برگزار شد و میلیون‌ها نفر در این پیاده روی و همچنین سفر به مشهد مقدس حضور داشتند که حرکت بسیار خوبی بود و هم زائران راضی بودند و هم مسئولین به خوبی حرکت کردند.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان نتوانستند موفقیت‌ها را ببینند، تصریح کرد: در مقابل این توفیقات اقداماتی از سوی دشمن انجام شد که به اغتشاشات در ایران انجامید و در نهایت در زاهدان به شهادت تعدادی از هموطنان منجر شد.

چمران با اشاره به اینکه تحرکات دشمنان از آن سوی مرزها آغاز شده است، ابزار داشت: در مقابله با این اغتشاشات و خوش خیالی‌هایی که بیش از ۴۰ سال است شاهد آن هستیم، مردم مسلمان و متدین ما ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد که انقلاب بی نظیر تاریخی با برنامه ریزی‌های خشن و داعش وارانه برخی افراد از بین برود.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه جوانان نباید رها شوند که اینگونه در دامان فریب برخی افراد گرفتار شوند و سپس بگویند که پشیمان شده‌ایم، ابراز داشت: باید در این زمینه اقدامات فرهنگی صورت بگیرد چرا که محور انقلاب ما محور فرهنگی بوده و باید از آن حسن استفاده صورت بگیرد.

چمران با بیان اینکه باید با برنامه ریزی درست و منطقی به خوبی پیش برویم و تأثیرگذار باشیم، یادآور شد: باید نسل آینده را به گونه‌ای تربیت کنیم که بتوانند به خوبی حافظ انقلاب باشند.

وی با اشاره به تغییرات انجام شده در سطح معاونت‌های شهرداری خاطرنشان کرد: امیدواریم که تغییرات نتایج مثبتی را به دنبال داشته باشد. آنچه که می‌خواهیم این است که خدمت بهتر و بیشتری به مردم ارائه شود و در این زمینه همه باید تلاش و کوشش خوبی داشته باشیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار