پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟ وزیر اقتصاد: لایحه اصلاح قوانین تولید، تجارت و سرمایه‌گذاری تدوین شد ایران‌خودرو چگونه می‌تواند «تویوتای ایران» شود؟ همتی: ارز کافی برای آرامش بازار داریم قیمت دلار و طلا تا کجا بالا می‌رود؟ شوک تازه عواقب جنگ با ایران به اقتصاد دنیا/ بهایی که جهان می‌پردازد جنگ ۶ ماهه چه تاثیری بر بازارهای جهان گذاشت؟ صادرات سیب‌زمینی تا پایان سال ممنوع شد اصلاح قیمت انرژی اجتناب‌ناپذیر است؛ هنوزتصمیمی درباره بنزین نگرفته‌ایم وزیر اقتصاد: محدودیتی برای تأمین مالی بازسازی پارس جنوبی وجود ندارد تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد افزایش چشمگیر ذخایر سوخت مایع زمستانی به 3.2 میلیارد لیتر قیمت پایانی طلا و سکه چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵/ سکه ۲۱۶ میلیون را رد کرد؟ + جدول

توضیحات رئیس اتحادیه طلا درباره تاثیر آزادسازی ۷ میلیارد دلار از منابع ارزی ایران بر قیمت ها

توضیحات رئیس اتحادیه طلا درباره تاثیر آزادسازی ۷ میلیارد دلار از منابع ارزی ایران بر قیمت ها رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه افزایش قیمت ها در بازار موقتی است، گفت: با اعلام خبر آزادسازی ۷ میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه شده ایران باید منتظر کاهش قیمت‌ها باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روز جاری اظهار داشت: افزایش 28 دلاری اونس طلا و افزایش قیمت دلار در بازار داخلی موجب افزایش قیمت طلا و سکه شده است.

 

وی با اشاره به اخبار مربوط به آزادسازی 7 میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه شده ایران گفت: باوجود اینکه خبر هنوز به کف بازار نرسیده ولی باید منتظر کاهش قیمت‌ها باشیم. البته قیمت های صبح امروز نسبت به معاملات پایانی دیروز بیانگر کاهش است.

 

7میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه‌شده ایران آزاد می‌شود

رئیس اتحادیه طلا و جواهر حباب سکه را بین یک میلیون و 600 تا یک میلیون و 700 هزار تومان اعلام و تأکید کرد: دیروز در معاملات پایانی قیمت سکه طرح جدید به 15 میلیون و 400 هزار تومان هم رسیده بود ولی صبح امروز قیمت فروش سکه طرح جدید با کاهش همراه شد و به 15 میلیون و 250 هزار تومان رسید.

 

وی ضمن تأکید براینکه تقاضایی در بازار برای خرید طلا و سکه شکل نگرفته است، گفت: هرچند قیمت ها در بازار افزایش یافت ولی معاملات نشان میدهد که تقاضای چشم‌گیری برای خرید طلا و سکه نداریم و اینطور نیست که بگوییم مردم خریدار شده اند.

 

بذرافشان با بیان اینکه فضای معاملات در بازار طلا و سکه مانند ایام محرم و صفر است، گفت: امیدواریم با ورود به ماه ربیع معاملات بازار طلا و جواهر نیز از رکود خارج شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار