هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

افزایش ۱۰ برابری عملیات پهپادی ترکیه در عراق

افزایش ۱۰ برابری عملیات پهپادی ترکیه در عراق یک کارشناس عراق گفت ترکیه در سال جاری میلادی به میزان ۱۰ برابر به پروازهای پهپادهای خود در عراق افزوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یوسف العزاوی» کارشناس امنیتی عراقی در گفت‌وگویی از افزایش 10 برابری پرواز پهپادهای ترکیه بر فراز عراق در سال جاری میلادی خبر داد.

او به وبگاه المعلومه گفت که طبق اطلاعات منابع امنیتی این پروازها از ابتدای ۲۰۲۲ میلادی ۱۰ برابر شده است و ترکیه به طور عمده برای هدف قرار دادن مخالفان خود در عراق از پهپادها بهره می‌برد.

العزاوی، نبود یک سامانه دفاع هوایی قوی را عامل اصلی نقض حریم هوایی عراق از سوی ترکیه دانست و گفت که آسمان عراق کاملا به روی ترکیه باز است و از این رو پهپادهای ترکیه حدود ۲۰ عملیات تهاجمی داخل خاک عراق انجام داده‌اند که به طور آشکارا نقض حاکمیت این کشور است.

این کارشناس امنیتی عراقی تأکید کرد، مادامیکه در برابر تجاوزات آنکارا ضعف نشان داده شود، حملات پهپادی ترکیه نیز همزمان با عملیات زمینی در عمق ۲۰۰ کیلومتری عراق ادامه خواهد داشت.

در این خصوص چندی پیش «عمر سورچی» عضو شورای محلی منطقه «العمادیه» در استان مرزی دهوک عراق از کوچ دسته‌جمعی کشاورزان در پی ادامه حملات ارتش ترکیه خبر داده و به وبگاه المعلومه گفته بود که روستاهای مناطق «العمادیه»، «کانی ماسی»، «زاخو»، «عقره» و «جبل متین» تقریبا خالی از سکنه شده و اهالی خانه‌ و زمین‌های زراعی و باغات خود را از بیم جانشان رها کرده‌اند.

عمر سورچی همچنین گفت که حملات یک هفته اخیر موجب کوچ اهالی ۲۰ روستا شده است که این موضوع تأثیر بسیار مخربی بر اقتصاد استان دهوک می‌گذارد، به طوریکه این روستاها مواد غذایی بازار را فراهم می‌کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار