بقایی: با تکیه بر میراث تمدنی و قدرت ملی، در برابر تجاوز آشکار اسرائیل می‌ایستیم ضیافت ناهار ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان عطوان: موازنه قدرت به نفع ایران درحال تغییر است اسلامی: وضعیت تاسیسات هسته‌ای خوب است وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است

پروژه شکست‌خورده آمریکا و عربستان در ریاست‌جمهوری لبنان

عضو شورای مرکزی حزب الله با اشاره به مداخلات سفارتخانه‌های خارجی در روند انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان اعلام کرد که برنامه این طرف‌ها در پرونده سیاسی کشور ما از قبل شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان طی یک مراسم یادبود در جنوب این کشور اعلام کرد که لبنان امروز در آستانه دستیابی به ثروت‌های نفتی و گازی خود است و این حقوق دریایی، از خلال همکاری میان مقاومت و دولت، لبنان را از بحران‌های مالی و اقتصادی و معیشتی نجات می‌دهد.

شیخ قاووق تاکید کرد، ورود لبنان به جمع تولیدکنندگان نفت و گاز به معنای آغاز روند خروج این کشور از بحران‌های متعدد بوده و این خبر خوبی است و می‌تواند شروع پیشرفت‌هایی باشد که ما می‌خواهیم در سطح ملی همه لبنانی‌ها از آن سود ببرند.

این مقام حزب‌الله ادامه داد، اما نزدیک‌ترین گشایش و پیشرفتی که داریم مربوط به پرونده تشکیل دولت جدید با اختیارات کامل بوده و شاخص‌های خوش‌بینانه‌ای در این زمینه وجود دارد که نشان می‌دهد لبنانی‌ها در تشکیل کابینه جدید موفق خواهند بود تا مردم را از رنج‌های معیشتی و اقتصادی نجات دهند.

وی تصریح کرد، ما باید برای دستیابی به راه حل‌های ملموس تلاش کنیم ؛ زیرا مردم از وعده‌ها و بیانیه‌های بی نتیجه خسته شده‌اند. همچنین انتخاب رئیس جمهور با اراده ملی فرصتی واقعی برای نجات کشور است، اما تیم سفارتخانه‌ها قصد دارد رئیس جمهور را طبق مشخصات مورد نظر خود انتخاب کند تا خارجی‌ها بر کشور سیطره یابند و در نتیجه لبنان به هرج و مرج و فتنه کشیده شود.

شیخ قاووق اظهار داشت، برخی مهره‌های وابسته به خارج در جلسه اول پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور، طبق برنامه سفارت آمریکا و عربستان سعودی عمل کردند؛ اما این طرح از قبل شکست خورده، چرا که واقعیت معادلات حساس داخلی لبنان را نادیده می‌گیرد.

این مسئول حزب‌الله در ادامه گفت، اما گروه‌ها و احزاب ملی لبنان متحد و منسجم هستند و حزب‌الله با دوستان و متحدان خود همکاری و مشورت می‌کند تا رئیس جمهور جدید با اراده ملی در چارچوب قانون اساسی انتخاب شود؛ زیرا ما به دنبال خلاء سیاسی در کشور نیستیم و برای نجات لبنان از بحران‌ها عجله داریم.

به گزارش منابع لبنانی، حزب‌الله با همکاری «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان تلاش‌های خود را برای نزدیک کردن دیدگاه‌های میشل عون و نجیب میقاتی و حل اختلافات آنها بیشتر کرده است. در همین راستا قرار است به زودی نشست سه جانبه‌ای میان عون و بری و میقاتی در کاخ ریاست‌جمهوری درباره تشکیل دولت آینده لبنان برگزار گردد. در سطح انتخاب رئیس جمهور نیز منابع پارلمانی لبنان اعلام کردند که تا پایان مهلت قانون اساسی برای انتخاب رئیس جمهور، طی ماه جاری 2 جلسه دیگر برگزار خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار