4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی

یک وبگاه فلسطینی وابسته به حماس در گزارشی پیرامون انتخابات ماه سپتامبر در فلسطین اشغالی چهار سناریو پیش‌بینی و آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تشکیل کابینه ناکام ماند اکنون نگاه‌ها به انتخابات «کنست» (پارلمان) رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر (شهریور) دوخته شده است؛ بویژه اینکه «ایهود باراک» نخست‌وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی با ایجاد حزبی سیاسی اعلام کرده قصد کنار زدن نتانیاهو را دارد.


وبگاه خبری «الرساله» نزدیک به حماس در گزارشی چهار سناریو برای انتخابات آینده رژیم صهیونیستی مطرح کرد:

اول: پیروزی حزب لیکود و نتانیاهو؛ سناریویی که با توجه به جانبداری اسرائیلی‌ها از احزاب راستگرا و راستگرای افراطی پیش‌بینی می‌شود، محتمل‌تر باشد. همان احزابی که در دهه اخیر کنترل کنست را در دست داشته‌اند، بویژه شخص نتانیاهو که سال‌هاست دولت را به دست گرفته، البته قبل از اینکه در آوریل ۲۰۱۹ در تشکیل دولت ناکام ماند.


دوم: پیروزی لیکود به همراه ائتلاف «آبی سفید» و بدون نتانیاهو. با توجه به پرونده‌های فساد نتانیاهو و خصومت شدیدی که برخی احزاب و شخصیت‌ها با وی دارند، او به باری برای لیکود تبدیل شده و ممکن است این حزب، نتانیاهو را کنار بگذارد و برای تشکیل دولت با ائتلاف آبی‌سفید ائتلاف کند.

سوم: پیروزی ائتلاف آبی‌سفید و تشکیل دولت راستگرای میانه‌رو. در این صورت دولت مذکور خطرناک‌تر خواهد بود زیرا اشتهای تشکیلات خودگردان برای بازگشت به مذاکرات (سازش) به بهانه میانه‌رو بدون دولت جدید اسرائیل را باز می‌کند و این بهانه‌ای است که سران تشکیلات مدت‌هاست منتظر آن هستند.


چهارم: بازگشت ایهود باراک (وزیر جنگ پیشین) برای تشکیل ائتلافی قدرتمند از میانه‌روها و چپ‌گراها. در صورتی که ایهود باراک بتواند نتایج خوبی کسب کند او غافلگیری انتخابات آینده خواهد بود.

پنجشنبه هفته گذشته، ایهود باراک اعلام کرد که قصد دارد به عرصه سیاسی بازگشته و برای شرکت در انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی، حزب جدید تاسیس می‌کند.


این مقام پیشین صهیونیست همچنین خبر داد که در حال تاسیس حزب جدیدی است و سعی می‌کند تا ضمن همکاری با دیگر احزاب اپوزیسیون اسرائیل، ائتلاف بزرگی را تشکیل دهد که بتواند اکثریت کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را به‌دست بیاورد.

در پی پایان فرصت ۴۲ روزه نتانیاهو برای تشکیل کابینه ائتلافی بعد از پیروزی حزب لیکود در انتخابات سراسری ۹ آوریل در فلسطین اشغالی (بیستم فروردین)، کنست ضمن رای دادن به انحلال خود، مقرر کرد که در تاریخ ۲۶ شهریور (۱۷ سپتامبر) انتخابات مجدد برگزار شود

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار