4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

4 سناریو برای انتخابات پیش رو در فلسطین اشغالی

یک وبگاه فلسطینی وابسته به حماس در گزارشی پیرامون انتخابات ماه سپتامبر در فلسطین اشغالی چهار سناریو پیش‌بینی و آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تشکیل کابینه ناکام ماند اکنون نگاه‌ها به انتخابات «کنست» (پارلمان) رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر (شهریور) دوخته شده است؛ بویژه اینکه «ایهود باراک» نخست‌وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی با ایجاد حزبی سیاسی اعلام کرده قصد کنار زدن نتانیاهو را دارد.


وبگاه خبری «الرساله» نزدیک به حماس در گزارشی چهار سناریو برای انتخابات آینده رژیم صهیونیستی مطرح کرد:

اول: پیروزی حزب لیکود و نتانیاهو؛ سناریویی که با توجه به جانبداری اسرائیلی‌ها از احزاب راستگرا و راستگرای افراطی پیش‌بینی می‌شود، محتمل‌تر باشد. همان احزابی که در دهه اخیر کنترل کنست را در دست داشته‌اند، بویژه شخص نتانیاهو که سال‌هاست دولت را به دست گرفته، البته قبل از اینکه در آوریل ۲۰۱۹ در تشکیل دولت ناکام ماند.


دوم: پیروزی لیکود به همراه ائتلاف «آبی سفید» و بدون نتانیاهو. با توجه به پرونده‌های فساد نتانیاهو و خصومت شدیدی که برخی احزاب و شخصیت‌ها با وی دارند، او به باری برای لیکود تبدیل شده و ممکن است این حزب، نتانیاهو را کنار بگذارد و برای تشکیل دولت با ائتلاف آبی‌سفید ائتلاف کند.

سوم: پیروزی ائتلاف آبی‌سفید و تشکیل دولت راستگرای میانه‌رو. در این صورت دولت مذکور خطرناک‌تر خواهد بود زیرا اشتهای تشکیلات خودگردان برای بازگشت به مذاکرات (سازش) به بهانه میانه‌رو بدون دولت جدید اسرائیل را باز می‌کند و این بهانه‌ای است که سران تشکیلات مدت‌هاست منتظر آن هستند.


چهارم: بازگشت ایهود باراک (وزیر جنگ پیشین) برای تشکیل ائتلافی قدرتمند از میانه‌روها و چپ‌گراها. در صورتی که ایهود باراک بتواند نتایج خوبی کسب کند او غافلگیری انتخابات آینده خواهد بود.

پنجشنبه هفته گذشته، ایهود باراک اعلام کرد که قصد دارد به عرصه سیاسی بازگشته و برای شرکت در انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی، حزب جدید تاسیس می‌کند.


این مقام پیشین صهیونیست همچنین خبر داد که در حال تاسیس حزب جدیدی است و سعی می‌کند تا ضمن همکاری با دیگر احزاب اپوزیسیون اسرائیل، ائتلاف بزرگی را تشکیل دهد که بتواند اکثریت کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را به‌دست بیاورد.

در پی پایان فرصت ۴۲ روزه نتانیاهو برای تشکیل کابینه ائتلافی بعد از پیروزی حزب لیکود در انتخابات سراسری ۹ آوریل در فلسطین اشغالی (بیستم فروردین)، کنست ضمن رای دادن به انحلال خود، مقرر کرد که در تاریخ ۲۶ شهریور (۱۷ سپتامبر) انتخابات مجدد برگزار شود

منبع : فارس

ارسال نظر