نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

لیبی؛ افزایش شمار کشته‌های حمله به مرکز مهاجران در طرابلس به 60 نفر

منابع خبری چهارشنبه گزارش داده‌اند شمار کشته‌های حمله هوایی به مرکز نگهداری مهاجران آفریقایی در پایتخت لیبی به 60 تن رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، شمار تلفات حمله هوایی به مرکز نگهداری پناهندگان و مهاجران آفریقایی در پایتخت لیبی افزایش یافت.

شبکه الجزیره قطر چهارشنبه (۱۲ تیر) به نقل از خبرنگار مستقر خود در شهر طرابلس لیبی گزارش داد که کشته‌های این حمله از ۴۴ نفر به ۶۰ نفر افزایش یافته است.

 

رسانه‌های لیبی و غرب امروز اعلام کردند که جنگنده‌های ناشناس ساعت اولیه بامداد چهارشنبه مرکز نگهداری مهاجران آفریقایی را در منطقه «تاجورا» طرابلس هدف قرار داده‌اند که بر اثر آن خیل کثیری از آن‌ها کشته با زخمی شده‌اند.

 

هنوز مسئول این حملات مشخص نیست و دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السرّاج» که مورد حمایت جامعه بین‌الملل است و ژنرال «خلیفه حفتر»، فرمانده نظامیان لیبی موسوم به «ارتش ملی لیبی» یکدیگر را به دست داشتن در این حمله متهم می‌کنند.

سازمان ملل و بسیاری از کشورهای دنیا این حمله را محکوم کرده و خواستار انجام تحقیقات فوری و بین‌المللی جهت شناسایی عاملان این حمله شد.

شهر طرابلس، پایتخت رسمی لیبی و محل استقرار دولت وفاق ملی از ۱۰ فروردین و به دنبال صدور فرمان تصرف این شهر از سوی ژنرال حفتر به صحنه درگیری‌های خونین بین نیروهای متخاصم وابسته به این دو قدرت در لیبی شده است.

 

برخی ناظران و تحلیلگران با توجه به تهدیدهای اخیر نیروهای ژنرال خلیفه حفتر مبنی بر از سرگیری‌های حملات هوایی به نیروهای دولت وفاق ملی، این ژنرال سابق ارتش «معمر القذافی»، دیکتاور سابق لیبی را مسئول حملات امروز طرابلس دانسته‌اند.

لیبی از سال ۲۰۱۱ و به دنبال سرنگونی دولت قذافی توسط نیروهای معارض مورد حمایت ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، فاقد دولت مرکزی مقتدر بوده و تلاش‌های داخلی و خارجی برای ایجاد دولت وحدت ملی همچنان بی‌نتیجه مانده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار