واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

روسیه مانورهای نظامی آمریکا-ژاپن را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌بیند

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، مسکو مانورهای نظامی اخیر آمریکا و ژاپن در منطقه آسیا-اقیانوس آرام را تهدیدی برای امنیت خود می‌بیند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خرجه روسیه در کنفرانسی خبری گفت: مانورهای اخیر آمریکا و ژاپن در منطقه آسیا-اقیانوس آرام در نزدیکی مناطق شرق دور روسیه انجام شدند. ما این اقدامات ژاپن را تهدیدی برای روسیه در منطقه آسیا-اقیانوس آرام می‌دانیم.

 

وی افزود: روسیه نگرانی‌های خود را به دیپلمات‌های ژاپنی ابراز کرده و از توکیو خواسته تا در حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای مسئولانه عمل کند.

 

زاخارووا در بخش دیگری از این کنفرانس خبری گفت: عدم تمایل دانمارک به مشارکت دادن روسیه در تحقیقات مربوط به حمله تروریستی به خط لوله‌های گازی نورد استریم احتمالا بدین معناست که کپنهاگ عاملان این حمله را می‌شناسد.

 

دانمارک و سوئد روز چهارشنبه اعلام کردند، قصد دارند روسیه را از تحقیقات درباره این حمله به خط لوله نورد استریم کنار بگذارند.

 

زاخارووا در این کنفرانس خبری گفت: کپنهاگ به این نتیجه رسیده است که این رویداد یک اتفاق نبوده بلکه نتیجه اقدامات عمدی است و انجام تحقیقات بین‌المللی در مورد این رویداد را ضروری می‌داند. در همین حال، دانمارک به گفته وزیر امور خارجه‌اش هیچ تمایلی برای گفت‌وگو با مسکو در خصوص این موضوع ندارد.

 

وی افزود: همه این اقدامات می‌تواند حاکی از این باشد که دانمارک عاملان این حمله را می‌شناسد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: فقط می‌توان اینگونه این تصمیم را توضیح داد که احتمالا آنها می‌دانند چه کسی این حمله را انجام داده است، بنابراین نظر و عقیده مسکو جذاب نیست چرا که مظنون ماجرا شناسایی شده و احتمالا به زودی محاکمه‌اش می‌کنند.

ارسال نظر