رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین

کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین صندوق بین المللی پول کمک مالی اضطراری به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس صندوق بین المللی پول از موافقت کمیته اجرایی این صندوق با اعطای کمک مالی اضطراری ۱.۳ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد.

گرچه اعطای وام صندوق بین المللی پول نیازمند طی شد روندهای خاص حقوقی است، اما به دلیل حمایت کشورهای غربی از اوکراین و از آنجا که آمریکا و متحدانش جزو تصمیم گیران اصلی این نهاد هستند، کمک مالی اضطراری به اوکراین سریع تر تخصیص داده شد.

در خبری دیگر، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد و همکاران وی به فعالیت گسترده خود برای تمدید توافق درباره صادرات غلات اوکراین ادامه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی سازمان ملل با اعلام این خبر افزود گروه‌های وابسته به دبیر کل سازمان ملل متعهد شده‌اند که تماس‌های گسترده‌ای درباره این مسائل داشته باشند. گوترش و همکاران وی فعالیت سرسختانه‌ای برای تمدید و گسترش طرح ابتکاری دریای سیاه برای صادرات غلات دارند.

وی افزود: آن‌ها همچنین برای برداشتن آخرین موانع بر سر راه صادرات غلات روسیه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

این توافق روز ۲۲ ژوئیه و تحت نظارت سازمان ملل به امضا رسید. بر اساس این توافق قرار شد صادرات غلات اوکراین طی ۱۲۰ روز از طریق دریای سیاه انجام گیرد. بر اساس توافق دوم نیز مقرر شد به رغم تحریم‌های کشور‌های اروپایی علیه روسیه، مسیر صادرات مواد غذایی و کود‌های کشاورزی این کشور هموار شود.

این در حالی است که روسیه می‌گوید به رغم این توافق نمی‌تواند مواد غذایی و کود‌های کشاورزی خود را به دلیل تحریم‌ها در حوزه‌های مالی و لجستیک، صادر کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار