کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین

صندوق بین المللی پول کمک مالی اضطراری به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس صندوق بین المللی پول از موافقت کمیته اجرایی این صندوق با اعطای کمک مالی اضطراری ۱.۳ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد.

گرچه اعطای وام صندوق بین المللی پول نیازمند طی شد روندهای خاص حقوقی است، اما به دلیل حمایت کشورهای غربی از اوکراین و از آنجا که آمریکا و متحدانش جزو تصمیم گیران اصلی این نهاد هستند، کمک مالی اضطراری به اوکراین سریع تر تخصیص داده شد.

در خبری دیگر، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد و همکاران وی به فعالیت گسترده خود برای تمدید توافق درباره صادرات غلات اوکراین ادامه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی سازمان ملل با اعلام این خبر افزود گروه‌های وابسته به دبیر کل سازمان ملل متعهد شده‌اند که تماس‌های گسترده‌ای درباره این مسائل داشته باشند. گوترش و همکاران وی فعالیت سرسختانه‌ای برای تمدید و گسترش طرح ابتکاری دریای سیاه برای صادرات غلات دارند.

وی افزود: آن‌ها همچنین برای برداشتن آخرین موانع بر سر راه صادرات غلات روسیه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

این توافق روز ۲۲ ژوئیه و تحت نظارت سازمان ملل به امضا رسید. بر اساس این توافق قرار شد صادرات غلات اوکراین طی ۱۲۰ روز از طریق دریای سیاه انجام گیرد. بر اساس توافق دوم نیز مقرر شد به رغم تحریم‌های کشور‌های اروپایی علیه روسیه، مسیر صادرات مواد غذایی و کود‌های کشاورزی این کشور هموار شود.

این در حالی است که روسیه می‌گوید به رغم این توافق نمی‌تواند مواد غذایی و کود‌های کشاورزی خود را به دلیل تحریم‌ها در حوزه‌های مالی و لجستیک، صادر کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار