کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

کمک ۱.۳ میلیارد دلاری صندوق بین‌المللی پول به اوکراین

صندوق بین المللی پول کمک مالی اضطراری به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس صندوق بین المللی پول از موافقت کمیته اجرایی این صندوق با اعطای کمک مالی اضطراری ۱.۳ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد.

گرچه اعطای وام صندوق بین المللی پول نیازمند طی شد روندهای خاص حقوقی است، اما به دلیل حمایت کشورهای غربی از اوکراین و از آنجا که آمریکا و متحدانش جزو تصمیم گیران اصلی این نهاد هستند، کمک مالی اضطراری به اوکراین سریع تر تخصیص داده شد.

در خبری دیگر، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد و همکاران وی به فعالیت گسترده خود برای تمدید توافق درباره صادرات غلات اوکراین ادامه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی سازمان ملل با اعلام این خبر افزود گروه‌های وابسته به دبیر کل سازمان ملل متعهد شده‌اند که تماس‌های گسترده‌ای درباره این مسائل داشته باشند. گوترش و همکاران وی فعالیت سرسختانه‌ای برای تمدید و گسترش طرح ابتکاری دریای سیاه برای صادرات غلات دارند.

وی افزود: آن‌ها همچنین برای برداشتن آخرین موانع بر سر راه صادرات غلات روسیه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

این توافق روز ۲۲ ژوئیه و تحت نظارت سازمان ملل به امضا رسید. بر اساس این توافق قرار شد صادرات غلات اوکراین طی ۱۲۰ روز از طریق دریای سیاه انجام گیرد. بر اساس توافق دوم نیز مقرر شد به رغم تحریم‌های کشور‌های اروپایی علیه روسیه، مسیر صادرات مواد غذایی و کود‌های کشاورزی این کشور هموار شود.

این در حالی است که روسیه می‌گوید به رغم این توافق نمی‌تواند مواد غذایی و کود‌های کشاورزی خود را به دلیل تحریم‌ها در حوزه‌های مالی و لجستیک، صادر کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار