وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

گزارشی از تجمعات دانشجویی در دانشگاه‌های تهران

تعدادی از دانشجویان در دانشگاه‌های تهران اقدام به برگزاری تجمعاتی کردند که شرح آن را در این گزارش بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۵۵۷

به گزاش راهبرد معاصر، در پی فراخوان ضدانقلاب و رسانه‌های معاند ظهر امروز شنبه ( 16 مهر) تعدادی از دانشجویان با برگزاری تجمعاتی در برخی دانشگاه‌ها برای دقایقی فضای دانشگاه را ملتهب کردند.

بر این اساس تا ساعت 14 امروز حدود 150 تا 200 نفر از دانشجویان دانشگاه تهران در محوطه این دانشگاه تجمع کردند. این تجمع کنندگان با سر دادن شعارهایی سعی داشتند سایر دانشجویان را با خود همراه کنند که موفق به این امر نشدند. «مرگ بر دیکتاتور»، « زن، زندگی آزادی» و ... شعارهایی بود که تجمع کنندگان در این تجمع سر دادند. این تجمع از مقابل درب اصلی دانشگاه آغاز شد و تا درب دانشکده ادبیات کشیده شد.
روبه‌روی دانشگاه تهران و از سر در اصلی تا میدان انقلاب نیز حدود 50 نفر برای لحظاتی تجمع کردند که با حضور نیروهای یگان ویژه فراجا پراکنده شدند.

در دانشگاه علامه نیز حدود 100 دانشجو در محوطه دانشگاه تجمع کردند و شعارهایی همچون «زن، زندگی، آزادی» سر دادند. بعد از شکل‌گیری این تجمع حدود 60 تا 70 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه نیز تجمع کردند و شعارهای خود را مطرح کردند. این تجمع بدون درگیری و صرفا با شعارهای دو‌طرف در محوطه دانشگاه انجام شد.

همچنین ظهر امروز حدود 40 تا 50 نفر هم در دانشگاه تربیت مدرس به تجمع پرداختند. در این دانشگاه نیز شعار «زن، زندگی، آزادی» بارها شنیده شد.

براساس این گزارش علیرغم فراخوان‌های بسیاری که ضدانقلاب برای برگزاری تجمع در دانشگاه شریف داشت، این دانشگاه روز آرامی را سپری کرد و تنها در بیرون از محوطه دانشگاه گروه‌های 40 تا 50 نفره‌ای مقابل درب پشتی دانشگاه تجمع کردند و برای لحظاتی عبور و مرور خیابان پشتی دانشگاه را با اخلال مواجه کردند.

دانشگاه الزهرا نیز که امروز میزبان رئیس جمهور و شرکت بیش از 750 نفر از دانشجویان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها تقریبا 50 تا 70 نفر در محوطه دانشگاه تجمع کردند. این افراد با سردادن شعارهای ساختارشکنانه برای دقایقی فضای دانشگاه را ملتهب کردند.

در دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم حدود 100 نفر در مقابل دانشکده پلیمر و رنگ دانشگاه تجمع کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار