المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

پیش‌بینی رشد صفر درصدی اقتصاد در ایتالیا

پیش‌بینی رشد صفر درصدی اقتصاد در ایتالیا اقتصاد ایتالیا در سال آینده به دلیل بحران انرژی در بحبوحه تنش‌های فزاینده بین روسیه و اتحادیه اروپا دچار رکود خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارشی که توسط انجمن صنعتگران Confindustria منتشر شده است، انتظار می‌رود اقتصاد ایتالیا در سال ۲۰۲۳ به دلیل نگرانی‌های عمده درمورد تأمین انرژی در بحبوحه تنش‌های فزاینده بین روسیه و اتحادیه اروپا دچار رکود شود.

به گزارش آرتی، لابی اصلی تجاری این کشور چشم‌انداز خود را برای رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ از ۱.۶ درصد پیش‌بینی شده در آوریل به صفر کاهش داد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اگر تنش‌ها بین اتحادیه اروپا و روسیه به حدی افزایش یابد که منجر به جهش بیشتر قیمت‌ها و یا مسدود شدن عرضه گاز شود، اثرات منفی بر فعالیت‌های تولیدی شدیدتر خواهد بود و به معنای رکود بارزتر خواهد بود.

این در حالی است که شرکت گازپروم روسیه که غول انرژی در اروپا محسوب می‌شود روز چهارشنبه هفته گذشته پس از وقفه‌ای در ارسال گاز، صادرات خود را به ایتالیا از راه اتریش از سرگرفته است.

به گزارش رویترز، گازپروم گفت که این شرکت و ایتالیا پس از تغییرات قانونی در اتریش که جریان گاز ورودی به ایتالیا از طریق خط لوله عبوری از تارویسیو در شمال شرق این کشور را متوقف کرد، راه‌حلی برای آن پیدا کرده‌اند.

گروه انرژی ایتالیایی اِنی (ENI) هم در بیانیه‌ای تأیید کرد که عرضه‌ها از سر گرفته شده است، اما انتظار می‌رود تنها بخشی از گاز درخواستی روز چهارشنبه وارد شود و افزود: «از سرگیری عرضه‌ها با تصمیم اِنی و طرف‌های درگیر در مورد محدودیت‌های ناشی از قوانین جدیدِ مقامات نظارتی اتریش امکان‌پذیر شد.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار