ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پیش‌بینی رشد صفر درصدی اقتصاد در ایتالیا

اقتصاد ایتالیا در سال آینده به دلیل بحران انرژی در بحبوحه تنش‌های فزاینده بین روسیه و اتحادیه اروپا دچار رکود خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس گزارشی که توسط انجمن صنعتگران Confindustria منتشر شده است، انتظار می‌رود اقتصاد ایتالیا در سال ۲۰۲۳ به دلیل نگرانی‌های عمده درمورد تأمین انرژی در بحبوحه تنش‌های فزاینده بین روسیه و اتحادیه اروپا دچار رکود شود.

به گزارش آرتی، لابی اصلی تجاری این کشور چشم‌انداز خود را برای رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ از ۱.۶ درصد پیش‌بینی شده در آوریل به صفر کاهش داد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اگر تنش‌ها بین اتحادیه اروپا و روسیه به حدی افزایش یابد که منجر به جهش بیشتر قیمت‌ها و یا مسدود شدن عرضه گاز شود، اثرات منفی بر فعالیت‌های تولیدی شدیدتر خواهد بود و به معنای رکود بارزتر خواهد بود.

این در حالی است که شرکت گازپروم روسیه که غول انرژی در اروپا محسوب می‌شود روز چهارشنبه هفته گذشته پس از وقفه‌ای در ارسال گاز، صادرات خود را به ایتالیا از راه اتریش از سرگرفته است.

به گزارش رویترز، گازپروم گفت که این شرکت و ایتالیا پس از تغییرات قانونی در اتریش که جریان گاز ورودی به ایتالیا از طریق خط لوله عبوری از تارویسیو در شمال شرق این کشور را متوقف کرد، راه‌حلی برای آن پیدا کرده‌اند.

گروه انرژی ایتالیایی اِنی (ENI) هم در بیانیه‌ای تأیید کرد که عرضه‌ها از سر گرفته شده است، اما انتظار می‌رود تنها بخشی از گاز درخواستی روز چهارشنبه وارد شود و افزود: «از سرگیری عرضه‌ها با تصمیم اِنی و طرف‌های درگیر در مورد محدودیت‌های ناشی از قوانین جدیدِ مقامات نظارتی اتریش امکان‌پذیر شد.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر