نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

اعتصاب گسترده در بخش ریلی انگلیس

همزمان با اعتصاب سراسری در بخش ریلی انگلیس، از هر ۵ قطار فقط یک قطار به مسافران خدمات خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، بخش ریلی و راه‌آهن انگلیس به مسافران هشدار داد امروز (شنبه) از هر ۵ قطار یک قطار مشغول به کار خواهد بود و از همین رو بهتر است امروز از تردد بی جا خودداری کنند.

به نقل از اسکای نیوز، در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار عضو اتحادیه راه‌آهن، دریانوردی و حمل و نقل در ۱۵ شرکت و شبکه راه‌آهن اعتصاب کردند.

این بخشی از یک اعتصاب گسترده‌تر است و امروز خدمات‌رسانی این بخش دیرتر شروع و زودتر به پایان می‌رسد و از مردم هم خواسته می‌شود تا جز در موارد ضروری، از سفر خودداری کنند. حدود نیمی از شبکه ریلی در تمام طول روز بسته خواهد بود، قطار‌ها فقط بین ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۸:۳۰ به وقت محلی فعالیت خواهند کرد، همچنین خدمات روز یکشنبه نیز دیرتر از زمان عادی شروع می‌شود.

در حال حاضر چندین اعتصاب در بخش‌های مختلف انگلیس برگزار شده است اکنون برنامه اعتصاب بیشتری اعلام نشده، اما بخش‌های مختلف در نظر دارند هدف کارکنانشان را برای اعتصاب‌های احتمالی آینده هم بسنجند.

هفته گذشته شنبه هم اعلام شده بود در حالیکه به دلیل تحریم‌های علیه روسیه اروپا با بحران انرژی مواجه است، هزینه‌ها در انگلیس به شکل سرسام‌آوری افزایش یافته و شهروندان این کشور قصد دارند در حرکتی اعتراضی قبوض برق و گاز خود را آتش بزنند. در آن زمان گفته شد میانگین هزینه خانوار‌های انگلیسی قرار است از ۱۹۷۱ پوند به ۲۵۰۰ پوند افزایش یابد، و مردم در «بیرمنگام، برادفورد، برایتون و لندن» قصد دارند در اعتراض قبوض خود را به آتش بکشند. این اعتراضات بین چندین سازمان اجتماعی و اتحادیه‌های کارگری هماهنگ شده بود.

همچنین در همان روز با اعتصاب بخش ریلی انگلیس این کشور شاهد توقف اغلب قطار‌ها و بزرگترین اعتصاب در بخش حمل و نقل در یک دهه گذشته بود. پیش از این برای ماه گذشته میلادی نیز اعتصابی برنامه‌ریزی شده بود که به دلیل مرگ ملکه الیزابت لغو شد.

اتحادیه کارگران بخش ارتباطات انگلیس هفته پیشتر از آن اعلام کرده بودند کارکنان شرکت پست سلطنتی این کشور (Royal Mail) به دلیل اعتراض کارکنان آن به حقوق و شرایط کاری در ماه‌های اکتبر و نوامبر (مهر و آبان) به مدت ۱۹ روز اعتصاب خواهند کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار