دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ایتالیا: زمستان سختی در پیش داریم

وزیر انرژی ایتالیا در مصاحبه با یک روزنامه آمریکایی از وضعیت دشوار کشورهای اروپایی در فصل زمستان به خاطر کمبود قطعی گاز اظهار نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشا تودی، روبرتو سینگولانی، وزیر انرژی ایتالیا در مصاحبه با روزنامه وال استریت ژورنال از مشکلات کشورهای اروپایی در فصل زمستان اظهار نگرانی کرد و گفت به خاطر کمبود گاز و انرژی زمستان سختی در پیش خواهیم داشت.

وی در گفتگو با این روزنامه آمریکایی گفت: زمستان امسال به خاطر کمبود گاز و مشکلات ناشی از آن وضعیت سختی خواهیم داشت و باید به فجایع غیرقابل پیش‌بینی فکر کنیم. باید مصرف خانگی را کاهش دهیم درغیر این صورت با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد.

وی افزود: در شرایط کنونی بیشتر کشورهای اروپایی دارای ذخایر کافی گاز هستند ولی به طور حتم این ذخایر در هفته‌های آینده با رسیدن فصل سرما کاهش یافته و یک سرمای طولانی می‌تواند حداقل بالا رفتن شدید قیمت‌ها را به دنبال داشته باشد.

وزیر ایتالیایی در ادامه مصاحبه‌اش خاطر نشان کرد که کمبود سوخت و گاز تنها مشکل نخواهد بود چون بالا رفتن قیمت مواد غذایی ناشی از قبوض گران سوخت و بیکاری در مشاغل مختلف مشکل مضاعفی است که بیشتر کشورهای اروپایی با آن دست به گریبان خواهند شد.

ایتالیا یکی از چندین کشور اتحادیه اروپا است که خواستار محدودیت قیمت گاز است، اقدامی که جنجال زیادی را در میان کشورهای عضو برانگیخته است. انتظار می رود رهبران اتحادیه اروپا در اواخر این هفته با یکدیگر دیدار کنند و درباره تصویب یا عدم تصویب این اقدام تصمیم گیری کنند.

روز یکشنبه، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه کمیسیون اروپا سازوکاری را ارائه کرده است که قیمت معاملات را بر اساس شاخص TTF هلند، که معیاری برای کل گاز معامله‌شده در اروپا است، محدود می‌کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار