جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

آمریکا از شهروندان خود خواست کی‌یف را ترک کنند

آمریکا از شهروندان خود خواست کی‌یف را ترک کنند آمریکا از شهروندان خود خواست پس از حملات روسیه، کی‌یف پایتخت اوکراین را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت آمریکا از شهروندان آمریکایی حاضر در کی یف خواسته است تا خاک اوکراین را پس از حملات اوایل روز دوشنبه روسیه به کی یف ترک کنند.

در بیانیه سفارت آمریکا در کی یف آمده است: «حملات مستمر روسیه در اوکراین تهدیدی مستقیم برای غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی است. سفارت از شهروندان آمریکایی می‌خواهد در مکان‌های خود پناه بگیرند و با استفاده از گزینه‌های حمل و نقل زمینی در دسترس، در صورت ایمن بودن، اوکراین را ترک کنند.»

سفارت آمریکا در کی یف در حالی حملات روسیه را تهدیدی برای غیر نظامیان عنوان کرده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز حملات به شهر‌های اوکراین را «حملاتی با دقت بالا» عنوان کرد که تاسیسات نظامی، ارتباطات و انرژی را هدف قرار می‌دهند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و اولاف شولز، صدراعظم آلمان، در پی حملات نیرو‌های روسیه، بر سر برگزاری نشست فوری گروه هفت (G۷) توافق کردند.

رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه در سخنانی انفجار تانکر سوخت و آتش‌سوزی روی پل کریمه روسیه را که باعث فروریختن بخش جاده‌ای و ریلی آن شد، حمله تروریستی با هدف تخریب زیرساخت‌های حیاتی روسیه توصیف کرد و نسبت به واکنش تلافی جویانه هشدار داد.

کی‌یف، پایتخت اوکراین پس از چندین ماه آرامش درپی هدف قرار دادن پل کریمه، امروز دوشنبه دوباره از سوی روسیه مورد هدف قرار گرفت و این شهر و مناطق اطراف آن شاهد انفجار‌ها و حملات هوایی متعدد بود که با واکنش‌های مقامات غربی نیز روبرو شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار