زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

مولداوی سفیر روسیه را احضار کرد

وزارت امور خارجه مولداوی سفیر روسیه را بابت عبور موشک‌های روسی از حریم هوایی این کشور احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه مولداوی روز دوشنبه سفیر روسیه را بابت حملات موشکی امروز به اوکراین احضار کرده و خواستار توضیح شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «نیکو پاپسکو»وزیر امور خارجه مولداوی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امروز سه موشک کروز توسط ناوگان روسیه در دریای سیاه با عبور از حریم هوایی مولداوی به سمت اهدافی در اوکراین حرکت کردند».

وزیر امور خارجه مولداوی در این بیانیه که در حساب توئیتری او منتشر شده نوشته است: «دستور دادم سفیر روسیه احضار شود و توضیحات خود را ارائه کند».

او همچنین گفت، مولداوی نقض حریم هوایی خود و همچنین تداوم تهاجم روسیه علیه اوکراین را به شدیدترین لحن ممکن محکوم می‌کند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد که دو انفجار اوایل صبح امروز (دوشنبه)، مرکز «کی‌یف» پایتخت اوکراین را لرزاند و ظاهراً این انفجارها در نتیجه حملات موشکی بوده است.

رسانه‌ها از وقوع چندین انفجار مهیب در مرکز کی‌یف خبر داده و گفته‌اند روسیه برای اولین بار در چند ماه گذشته، به اهدافی در پایتخت اوکراین حمله کرده است.

وزارت کشور اوکراین خبر داده در حملات موشکی روسیه به کی‌یف، هشت نفر کشته و ۲۴ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

رسانه‌ها می‌گویند علاوه به کی‌یف، شهرهای دیگر اوکراین از جمله دنیپرو، ژیتومیر و لِویو و زاپروژیا نیز تحت حملات موشکی روسیه قرار گرفته‌اند.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یکی از مقام‌های دولت اوکراین گزارش کرده است که یکی از موشک‌ها به خیابان «ولادیمیرسکی» در نزدیکی دفتر کاری «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اصابت کرده است./ فارس

ارسال نظر