رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

اوکراین از سه‌شنبه به اروپا برق صادر نمی‌کند

اوکراین از سه‌شنبه به اروپا برق صادر نمی‌کند وزارت انرژی اوکراین اعلام کرد صادرات برق به اتحادیه اروپا از ۱۱ اُکتبر (فردا سه شنبه) به دلیل حملات موشکی متوقف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر وزارت انرژی اوکراین اعلام کرد،  صادرات برق این کشور به اتحادیه اروپا را در پی حملات موشکی امروز دوشنبه روسیه به زیرساخت‌های بخش انرژی خود به حال تعلیق در می‌آورد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه در بیانیه‌ای که در وبسایتش منتشر شده نوشت:‌ «حملات موشکی امروز که پست‌های فرعی برق و تولید برق حرارتی را هدف گرفتند، اوکراین را مجبور به تعلیق صادرات برق خود از تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۲ (۱۹ مهر ۱۴۰۱) با هدف با ثبات سازی بخش انرژی خود کردند.»

رویترز نوشت، روسیه صبح امروز دوشنبه گسترده‌ترین حملات موشکی خود علیه اوکراین را از زمان شروع جنگ در این کشور به اجرا در آورده و چندین شهر را هدف موشک‌باران قرار داده و تاسیسات بخش تولید برق اوکراین را از کار انداخت.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه این حملات موشکی را انتقام حمله از طریق انفجار بمب علیه پل «کریمه» اعلام کرد.

«هرمان هالوشچنکو»، وزیر انرژی اوکراین گفت، این حملات علیه بخش انرژی اوکراین «بزرگترین حملات رخ داده در کل این جنگ» هستند.

او در یک مصاحبه تلویزیونی بیان کرد،‌ این حملات موشکی «علیه کلیت زنجیره تامین برق صورت گرفت تا تغییر منابع تامین را تا بیشترین حد ممکن دشوار کند.»

ماه ژوئن، وزارت انرژی اوکراین اعلام کرد، انتظار دارد از محل صادرات برق به اتحادیه اروپا، اصلی‌ترین بازار صادراتش از زمان شروع جنگ، تا ۱.۵ میلیارد یورو (۱.۴۵ میلیارد دلار) تا پایان سال جاری میلادی درآمد کسب کند.

روسیه در فوریه ۲۰۲۲ عملیات ویژه خود در اوکراین را در پاسخ به درخواست کمک جمهوری‌های منطقه «دونباس» در شرق اوکراین به اجرا درآورد.

حملات موشکی امروز روسیه دو روز بعد از انفجار در پل «کریمه» که به تخریب بخشی از آن منجر شد، صورت گرفت. روسیه در سال 2014 این شبه‌جزیره را که تا آن زمان بخشی از اوکراین بود در پی یک همه‌پرسی به اراضی خود الحاق کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار