آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

احتمال اعتصاب شبکه ریلی آمریکا

 سومین اتحادیه بزرگ خط ریلی آمریکا روز دوشنبه توافق با کارکنانش را تکذیب کرده و احتمال وقوع اعتصاب فلج‌کننده علیه اقتصاد ایالات متحده را تقویت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر سومین اتحادیه بزرگ نماینده کارکنان بخش راه‌آهن آمریکا توافق با کارکنانش را رد کرده تا احتمال اعتصاب فلج‌کننده این بخش افزایش پیدا کند.
طبق گزارش آسوشیتدپرس، اتحادیه ای که نمایندگی حدود 56 درصد از کارکنان بخش راه آهن آمریکا را بر عهده دارد توافق با شرکت های اپراتور راه آهن این کشور را درباره قرارداد 5 ساله و افزایش 24 درصدی حقوق و افزایش 5 هزار دلاری مزایا رد کرد.

تونی کاردویل رئیس سومین اتحادیه بزرگ نماینده کارکنان بخش راه آهن آمریکا هم در این زمینه گفت: «شرکت‌های اپراتور راه آهن در آمریکا اقدامات کافی را برای رفع نگرانی‌های کارکنان این بخش به خصوص در بخش پرداخت حقوق هنگام بیماری انجام نمی دهند و این شرکت‌ها یک سوم از فرصت‌های شغلی شان را حذف کرده‌اند.»

بر اساس این گزارش، چهار اتحادیه دیگر نماینده کارکنان بخش راه آهن آمریکا توافقات خود را با شرکت‌های اپراتور راه آهن این کشور تایید کرده‌اند. در مجموع 12 اتحادیه نمایندگی کارکنان فعال در بخش راه آهن آمریکا را بر عهده دارند و باید همگی توافقات با شرکت‌های اپراتور را تایید کنند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هم اخیرا شرکت های اپراتور راه آهن این کشور و اتحادیه‌های کارگری این بخش را برای دستیابی به توافق تحت فشار قرار داد تا به این ترتیب به اعتصاب کارکنان این بخش پایان داده شود.

بسیاری از کسب و کارها در آمریکا هم از کنگره این کشور درخواست کرده‌اند برای انجام اقدامات لازم در صورت عدم توافق اتحادیه‌های کارگری و شرکت‌های اپراتور در بخش راه آهن این کشور آماده باشد و از شروع مجدد اعتصاب‌ها در این بخش جلوگیری کند، چون شمار زیادی از شرکت‌ها در آمریکا برای دریافت مواد خام و ارسال محصولات تولیدی‌شان، به راه آهن وابسته هستند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار