کارشناس مسائل امنیتی: کار انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی، راهزنی دریایی است-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

کارشناس مسائل امنیتی: کار انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی، راهزنی دریایی است

یک کارشناس روابط بین‌الملل و مطالعات امنیتی با اشاره به اینکه نفتکش «گریس ۱» در حال عبور از آب‌های بین‌المللی بوده، تأکید کرد که اقدام انگلیس در توقیف این کشتی «راهزنی دریایی» و «اعلام جنگ» به ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر ، جبل‌الطارق یک تنگه بین‌المللی است که کنوانسیون حقوق دریاها حق عبور از آن را [به کشورها] اعطا کرده است. "تحریم‌های" غربی یکجانبه هستند و این جنگ اقتصادی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد صورت می‌گیرد.»

وی افزود: «بنابراین، سوریه و ایران قطعا این را راهزنی دریایی و اعلام جنگ علیه خود از سوی رژیم بریتانیا برداشت می‌کنند.»

 

نیروهای ویژه ارتش انگلیس روز گذشته با همکاری دولت محلی جبل‌الطارق به کشتی «گریس ۱» که حامل نفت ایران است، حمله و آن را توقیف کردند. لندن مدعی است که این اقدام را با هدف ممانعت از نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه انجام داده است.

 

این در حالی است که دولت اسپانیا که با انگلیس بر سر آب‌های اطراف جبل‌الطارق اختلاف حاکمیتی دارد، در بیانیه‌ای اعلام کرده این اقدام لندن به درخواست واشنگتن صورت گرفته است. امروز «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید توقیف این کشتی را «خبری عالی» توصیف کرد و گفت واشنگتن و هم‌پیمانان این کشور به تلاش برای اعمال فشار به ایران ادامه می‌دهند.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز گذشته در واکنش به این اقدام لندن، سفیر انگلیس در تهران را احضار کرد. سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه توقیف این کشور در آب‌های بین‌المللی را «راهزنی دریایی» توصیف و بر لزوم آزادی فوری این کشتی تأکید کرده است.

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار