قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

آیت الله رئیسی: سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است

آیت الله رئیسی: سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است رئیس‌جمهور قبل از سفر به قزاقستان گفت: سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است و با نشست سیکا می‌توانیم با زیرساخت‌های اقتصادی آسیا ارتباط خوبی برقرار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به دعوت رسمی همتای قزاقستانی خود و در راس هیئتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی، عصر امروز (چهارشنبه 20 مهر) جهت شرکت در ششمین نشست سران کشورهای عضو «کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا» (سیکا)  در صدر هیاتی عالی‌رتبه عازم کشور قزاقستان شد.

رئیس‌جمهور آیت الله رئیسی پیش از خروج از کشور با اشاره به اینکه همکاری‌های متقابل ما با کشورهای آسیایی مغتنم است گفت:‌ نتیجه همکاری‌های متقابل بین ایران و کشورهای آسیایی می‌تواند صلح، ثبات، امنیت و آرامش در منطقه باشد.

وی افزود:  در این سفر نشست‌هایی به صورت دوجانبه با کشورهای آسیایی خواهیم داشت. البته چون زمان حضورمان در آستانه زیاد نمی‌باشد، دیدارهای محدود خواهد بود.

رئیسی با تاکیدبر اینکه سیکا ظرفیت خوبی برای ایران و منطقه است گفت: ایران همکاری با سازمان‌ها و نهادهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای سیاست همسایگی را دنبال می‌کند. با نشست سیکا می‌توانیم با زیرساخت‌های اقتصادی آسیا ارتباط خوبی برقرار کنیم.

رئیس‌جمهور ابراز امیدواری کرد این سفر و این اجلاس، برای سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های اقتصادی موفق باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار