اولین پیوند روده دنیا به یک نوزاد-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

اولین پیوند روده دنیا به یک نوزاد

یک بیمارستان در اسپانیا اعلام کرد اولین پیوند روده جهان از یک فرد مرده به نوزادی یک ساله را به صورت موفقیت‌آمیز انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت، بیمارستان لاپاز مادرید اعلام کرد یک دختر 1 ساله اسپانیایی اولین دریافت کننده پیوند روده در دنیا است. این عمل موفقیت آمیز بود و روده از اهداکننده ای که بر اثر نارسایی قلبی درگذشت به این دختر پیوند زده شد. در بیانیه این بیمارستان آمده: این کودک از بیمارستان ترخیص شده و در شرایط عادی به سر می برد.

طبق داده‌های وزارت بهداشت اسپانیا، این کشور در پیوند اعضا در جهان پیشرو است و در سال 2021 بیش از 102 مورد پیوند به ازای هر یک میلیون نفر انجام شده است.

این دختربچه زمانی که یک ماهه بود به نارسایی روده مبتلا شد. روده‌اش خیلی کوتاه بود و تا زمان دریافت پیوند مولتی احشایی، وضعیت سلامتی او رو به وخامت پیش می رفت. به غیر از روده، او کبد، معده، طحال و پانکراس جدید نیز دریافت کرده است.

اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) از یک فرد مرده پس از تأیید عدم وجود ضربان قلب و عملکردهای تنفسی توسط پزشکان انجام می شود. سپس اندام‌های اهداکننده به‌طور مصنوعی از طریق سیستمی به نام اکسیژن‌رسانی غشای خارج بدنی (ECMO) حفظ می‌شوند.

چیزی که این مورد را خاص می کند، مشکل در حفظ روده از اهدای آسیستول (بدون هیچگونه ضربان قلب) به دلیل ویژگی های اندام گوارشی است. بیشتر اعضای پیوندی از اهداکنندگانی گرفته می شود که دچار مرگ مغزی شده‌اند، اما ضربان قلب خود را حفظ می‌کنند، این موضوع باعث می‌شود که اعضا دست نخورده باقی بمانند.

این بیمارستان گفته: با این حال، از زمان توسعه اهداهای مدرن آسیستول، محبوبیت این روش افزایش یافته و حدود یک سوم کل اهداها در اسپانیا را تشکیل می دهد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار