خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

ولایتی:‌ آماده میانجیگری میان ارمنستان و آذربایجان هستیم

ولایتی:‌ آماده میانجیگری میان ارمنستان و آذربایجان هستیم مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با اشاره به اینکه تهران آماده است میانجی در روابط ایروان و باکو باشد گفت: یک حادثه کوچک در منطقه موجب حضور و دخالت کشورهای دیگر می‌شود و قطعاً این نوع هرج و مرج‌ها را کنار مرزهای خود تحمل نخواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که آیا ایران حاضر است در روابط بین همسایگان خود، ارمنستان و آذربایجان نقش میانجی را ایفا کند، گفت: بله، حتماً. در گذشته که بنده وزیر خارجه بودم، تلاش بسیار کردیم که این میانجی‌گری انجام شود و تا حدودی هم موفق بودیم، اما گاهی بعضی کشورها که نفع آنها در درگیری دو همسایه بود، دخالت می‌کردند و مشکلاتی را به وجود می‌آوردند.

 

وی بیان کرد: می‌توانیم نقش مؤثری در این زمینه داشته باشیم. امیدواریم که بین هیچ‌یک از همسایگان ما درگیری نباشد و در این مورد از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم و به سهم خود تنش‌ها را از بین برده‌ایم تا در بین همسایگان صلح و آرامش برقرار باشد.

 

ولایتی تصریح کرد: در بین مناطق مختلفی که در همسایگی جمهوری اسلامی ایران هستند، منطقه قفقاز حساسیت خاصی دارد و لذا نسبت به این بخش از همسایگی‌مان حساسیت و مراقبت بیشتری داریم. یکی از عوامل بسیار مهم در برقراری صلح و آرامش میان کشورها که نقش اساسی دارد، حفظ مرزهای شناخته شده تاریخی است.

 

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل اظهار کرد: با توجه به اینکه هرگونه تجاوز مرزی از یک کشور به کشور همسایه موجب بال رفتن تنش در آن منطقه و برافروخته شدن جنگ‌های محلی می‌شود، اولین نتیجه آن حضور کشورهای آشوب طلب و سوءاستفاده‌کننده مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی به بهانه ایجاد آتش بس است.

 

وی تصریح کرد: با این نوع تحولات، یک حادثه حتی کوچک مرزی در این منطقه حساس موجب حضور و دخالت کشورهای دیگر می‌شود و یک کانون تنش و بحران شکل می‌گیرد که البته قطعاً این نوع هرج و مرج‌ها را در کنار مرزهای خود تحمل نخواهیم کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار