پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم پزشکیان: برای پاپ فرانسیس که در بیمارستان تحت معالجه قرار دارد آرزوی سلامتی دارم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم سرلشکر باقری: آسیب اندک وارد شده به دفاع هوایی به طور کامل ترمیم شده است ادامه بررسی پیوستن ایران به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت

ولایتی: سفارتخانه‌های ایران و عربستان باید فعال باشند

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل درباره روابط ایران و عربستان گفت: ما همسایه عربستان هستیم و باید با هم همزیستی کنیم؛ بنابراین سفارتخانه‌های دو کشور باید فعال باشند تا مشکل از طریق بهتری حل شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در گفت‌وگو با شبکه لبنانی المیادین گفت: ارتباط میان تشکل‌های جبهه مقاومت بسیار خوب است و این در حالی است که کشورهای غربی متحد نیستند.

وی اظهار کرد: ایران در قلب جبهه مقاومت است و در کنار یمن، لبنان، سوریه، فلسطین و عراق ایستاده است.

ولایتی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود تاکید کرد: اتفاقات اخیر ایران أسف‌بار است، اما این امر چه ارتباطی با این مسأله دارد که مجموعه‌هایی مسلح از طرف بارزانی از خارج بیایند و مردم کُرد ما را بکشند؟

مشاور مقام معظم رهبری گفت: در حوادث اخیر ایران، کشورهای بیگانه به دنبال بهانه می‌گردند و این امر طبیعی نیست.

ولایتی تاکید کرد: واشنگتن و تل‌آویو آن قدر قوی نیستند که بتوانند طرح‌های خود را در ایران پیاده کنند و ملت ایران اجازه تحقق چنین مسأله‌ای را نخواهد داد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: طی هفته‌های اخیر نیروهای داعشی از عراق به افغانستان انتقال داده شدند تا ابزار دست آمریکایی‌ها باشند. آمریکایی‌ها می‌خواهند در مکانی باشند که بتوانند ثروت دیگر کشورها را غارت کنند.

ولایتی ادامه داد: اروپایی‌ها پیش‌تر سیاست مستقلی داشتند، اما امروز دنباله‌رو واشنگتن شده‌اند. غربی‌ها بر این باورند که جهان تک‌قطبی و آمریکا ابرقدرت است.

وی درباره روابط ایران و عربستان نیز تأکید کرد: ما همسایه عربستان هستیم و باید با هم همزیستی کنیم؛ بنابراین سفارتخانه‌های دو کشور باید فعال باشند تا مشکل از طریق بهتری حل شود. 

ولایتی اضافه کرد: ما همچنین از کشور دوست و برادر، عراق، حمایت می‌کنیم و امیدواریم نقش تاریخی این کشور بازگردانده شود.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل درباره لبنان نیز تاکید کرد: ما از لبنان حمایت می‌کنیم و خط مرزی دریایی این کشور باید مشخص شود؛ همچنین رژیم صهیونیستی باید از منطقه مرزهای دریایی لبنان خارج شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار