البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است هشدار حزب الله لبنان نسبت به هدف قرار دادن نظام جمهوری اسلامی ایران ونس: به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک با ایران هستیم مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم

کاخ سفید: به توافق بر سر برجام نزدیک نیستیم

یک مقام کاخ سفید گفت، تحریم‌ها علیه ایران و گروه‌های نیابتی آن ادامه خواهد داشت و دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پنجشنبه شب گفت، آمریکا به تحریم‌ها علیه ایران و نیروهای نیابتی آن ادامه خواهد داد.

 

کربی در نشستی خبری گفت: «به اعمال تحریم علیه مقامات ایرانی و نیروهای نیابتی مرتبط با آن‌ها ادامه می‌دهیم. در حال حاضر به دستیابی به توافق با ایران نزدیک نیستیم».

 

جان کربی گفت آمریکا به اجرای توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست. او گفت بعید است در آینده نزدیک توافقی در این خصوص انجام شود.

 

در حالی که دولت متبوع جان کربی با تحریم‌های دارویی جان بیماران در ایران را به خطر انداخته او بار دیگر گفت که واشنگتن در تلاش است دسترسی به اینترنت را تا حد ممکن برای ایرانی‌ها باز نگاه دارد.

 

این مقام کاخ سفید افزود: «در رزمایش‌های اعلام شده توسط ناتو که قبل از ماه فوریه (شروع جنگ اوکراین) برنامه‌ریزی شده‌اند مشارکت خواهیم کرد و این مسئله ارتباطی با جنگ اوکراین ندارد. از سوی دیگر انتظار می‌رود روسیه نیز رزمایش اتمی سالانه خود را انجام دهد».

 

او درباره اختلافات آمریکا و اوپک پلاس بر سر کاهش تولید نفت گفت: «موافق این حرف اوپک پلاس نیستیم که این تصمیم فقط با مقاصد اقتصادی اتخاذ شده است».

 

کربی در اتخاذ موضعی کم سابقه علیه عربستان سعودی گفت، «آن‌ها می‌توانند در راستای چرخاندن یا وارونه کردن مسائل تلاش کنند اما حقایق ساده هستند».

 

او با اشاره به نزدیک شدن مواضع مسکو و ریاض گفت: «طی هفته‌های اخیر عربستان سعودی به طور علنی و خصوصی این پیام را به آمریکا مخابره کرد که قصد دارد تولید نفت خود را کاهش دهد. کاری که می‌دانستیم نفع روسیه را افزایش داده و تأثیر تحریم‌ها را کاهش می‌دهد. این مسیری اشتباه است».

 

کربی با اشاره به اینکه پیشتر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به سعودی‌ها توضیح داده که کاهش دو میلیون بشکه تولید نفت در روز توجیهی در بازار ندارد گفت: «همان‌طور که دولت بایدن اعلام کرده در حال ارزیابی مجدد روابط با عربستان سعودی بابت این اقدام هستیم و موضعی که آن‌ها در قبال تهاجم روسیه می‌گیرند همچنان رصد می‌کنیم».

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده