عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

کاخ سفید: به توافق بر سر برجام نزدیک نیستیم

کاخ سفید: به توافق بر سر برجام نزدیک نیستیم یک مقام کاخ سفید گفت، تحریم‌ها علیه ایران و گروه‌های نیابتی آن ادامه خواهد داشت و دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پنجشنبه شب گفت، آمریکا به تحریم‌ها علیه ایران و نیروهای نیابتی آن ادامه خواهد داد.

 

کربی در نشستی خبری گفت: «به اعمال تحریم علیه مقامات ایرانی و نیروهای نیابتی مرتبط با آن‌ها ادامه می‌دهیم. در حال حاضر به دستیابی به توافق با ایران نزدیک نیستیم».

 

جان کربی گفت آمریکا به اجرای توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست. او گفت بعید است در آینده نزدیک توافقی در این خصوص انجام شود.

 

در حالی که دولت متبوع جان کربی با تحریم‌های دارویی جان بیماران در ایران را به خطر انداخته او بار دیگر گفت که واشنگتن در تلاش است دسترسی به اینترنت را تا حد ممکن برای ایرانی‌ها باز نگاه دارد.

 

این مقام کاخ سفید افزود: «در رزمایش‌های اعلام شده توسط ناتو که قبل از ماه فوریه (شروع جنگ اوکراین) برنامه‌ریزی شده‌اند مشارکت خواهیم کرد و این مسئله ارتباطی با جنگ اوکراین ندارد. از سوی دیگر انتظار می‌رود روسیه نیز رزمایش اتمی سالانه خود را انجام دهد».

 

او درباره اختلافات آمریکا و اوپک پلاس بر سر کاهش تولید نفت گفت: «موافق این حرف اوپک پلاس نیستیم که این تصمیم فقط با مقاصد اقتصادی اتخاذ شده است».

 

کربی در اتخاذ موضعی کم سابقه علیه عربستان سعودی گفت، «آن‌ها می‌توانند در راستای چرخاندن یا وارونه کردن مسائل تلاش کنند اما حقایق ساده هستند».

 

او با اشاره به نزدیک شدن مواضع مسکو و ریاض گفت: «طی هفته‌های اخیر عربستان سعودی به طور علنی و خصوصی این پیام را به آمریکا مخابره کرد که قصد دارد تولید نفت خود را کاهش دهد. کاری که می‌دانستیم نفع روسیه را افزایش داده و تأثیر تحریم‌ها را کاهش می‌دهد. این مسیری اشتباه است».

 

کربی با اشاره به اینکه پیشتر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به سعودی‌ها توضیح داده که کاهش دو میلیون بشکه تولید نفت در روز توجیهی در بازار ندارد گفت: «همان‌طور که دولت بایدن اعلام کرده در حال ارزیابی مجدد روابط با عربستان سعودی بابت این اقدام هستیم و موضعی که آن‌ها در قبال تهاجم روسیه می‌گیرند همچنان رصد می‌کنیم».

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار