دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سالیوان: بایدن در روابط آمریکا با عربستان تجدیدنظر خواهد کرد

مشاور امنیتی ملی آمریکا اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور به دلیل قرار گرفتن عربستان در کنار روسیه، در روابط واشنگتن با ریاض تجدیدنظر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا اظهار کرد جو بایدن در پی تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت که با حمایت عربستان سعودی صورت گرفت، در روابط واشنگتن با ریاض بازنگری خواهد کرد.

وی به شبکه خبری «سی.ان.ان» گفت که بایدن به دلیل قرار گرفتن عربستان در کنار روسیه بر ضد منافع ما، در روابط آمریکا با عربستان سعودی تجدید نظر خواهد کرد.

جیک سالیوان تصریح کرد: بایدن در آینده روابط آمریکا با عربستان، به صورت فردی عمل نخواهد کرد، بلکه با اعضای کنگره دو حزب جمهوری خواه و دموکرات برای اقدام مشترک در این زمینه رایزنی خواهد کرد.

سالیوان افزود: اکنون هیچ برنامه‌ای از سوی رئیس جمهور بایدن برای دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در کنفرانس جی ۲۰ وجود ندارد.

مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین گفت: ما باید این پیام واضح را به روسیه بدهیم که نباید از سلاح هسته‌ای در جنگ اوکراین استفاده کند.

پیشتر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به دنبال بحران شکل گرفته میان ریاض و واشنگتن در پی تصمیم اخیر اوپک پلاس، عربستان را به دلیل تصمیم کاهش تولید نفت به «عواقبی» تهدید کرد.

اعضای کنگره طرح‌هایی را درباره تعلیق همکاری با عربستان از جمله تعلیق صادرات سلاح و خارج کردن نیروهای آمریکایی از عربستان پیشنهاد دادند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر