اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

کاخ سفید: به توافق بر سر برجام نزدیک نیستیم

کاخ سفید: به توافق بر سر برجام نزدیک نیستیم یک مقام کاخ سفید گفت، تحریم‌ها علیه ایران و گروه‌های نیابتی آن ادامه خواهد داشت و دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پنجشنبه شب گفت، آمریکا به تحریم‌ها علیه ایران و نیروهای نیابتی آن ادامه خواهد داد.

 

کربی در نشستی خبری گفت: «به اعمال تحریم علیه مقامات ایرانی و نیروهای نیابتی مرتبط با آن‌ها ادامه می‌دهیم. در حال حاضر به دستیابی به توافق با ایران نزدیک نیستیم».

 

جان کربی گفت آمریکا به اجرای توافق هسته‌ای با ایران نزدیک نیست. او گفت بعید است در آینده نزدیک توافقی در این خصوص انجام شود.

 

در حالی که دولت متبوع جان کربی با تحریم‌های دارویی جان بیماران در ایران را به خطر انداخته او بار دیگر گفت که واشنگتن در تلاش است دسترسی به اینترنت را تا حد ممکن برای ایرانی‌ها باز نگاه دارد.

 

این مقام کاخ سفید افزود: «در رزمایش‌های اعلام شده توسط ناتو که قبل از ماه فوریه (شروع جنگ اوکراین) برنامه‌ریزی شده‌اند مشارکت خواهیم کرد و این مسئله ارتباطی با جنگ اوکراین ندارد. از سوی دیگر انتظار می‌رود روسیه نیز رزمایش اتمی سالانه خود را انجام دهد».

 

او درباره اختلافات آمریکا و اوپک پلاس بر سر کاهش تولید نفت گفت: «موافق این حرف اوپک پلاس نیستیم که این تصمیم فقط با مقاصد اقتصادی اتخاذ شده است».

 

کربی در اتخاذ موضعی کم سابقه علیه عربستان سعودی گفت، «آن‌ها می‌توانند در راستای چرخاندن یا وارونه کردن مسائل تلاش کنند اما حقایق ساده هستند».

 

او با اشاره به نزدیک شدن مواضع مسکو و ریاض گفت: «طی هفته‌های اخیر عربستان سعودی به طور علنی و خصوصی این پیام را به آمریکا مخابره کرد که قصد دارد تولید نفت خود را کاهش دهد. کاری که می‌دانستیم نفع روسیه را افزایش داده و تأثیر تحریم‌ها را کاهش می‌دهد. این مسیری اشتباه است».

 

کربی با اشاره به اینکه پیشتر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به سعودی‌ها توضیح داده که کاهش دو میلیون بشکه تولید نفت در روز توجیهی در بازار ندارد گفت: «همان‌طور که دولت بایدن اعلام کرده در حال ارزیابی مجدد روابط با عربستان سعودی بابت این اقدام هستیم و موضعی که آن‌ها در قبال تهاجم روسیه می‌گیرند همچنان رصد می‌کنیم».

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار